Hrkalovićka tvrdi da je Stefanović štitio Belivukov klan: "Jednom naredbom ministra mogla su biti sprečena surova ubistva u Ritopeku!"

19.06.2022

05:00

0

Da je Stefanović odobrio jednu akciju moglo je biti spašeno minimum pet života, tvrdi bivša državna sekretarka MUP Srbije

Hrkalovićka tvrdi da je Stefanović štitio Belivukov klan: "Jednom naredbom ministra mogla su biti sprečena surova ubistva u Ritopeku!"
specijalni sud Beograd - Copyright ATAImages/Milan Maričić 24sedam/Katarina Mihajlović

Nekadašnja državna sekretarka u MUP-u Srbije, Dijana Hrkalović prvi put je iznela svoju verziju događaja koji već godinama potresaju srpsku javnost. Jednu od afera vezanu za nekadašnjeg ministra unutrašnjih poslova, sada je potvrdila i Hrkalovićeva. Sprovođenjem jedne policijske akcije koju bi odobrio Nebojša Stefanović moglo je biti spašeno minimum pet života.

Bivši načelnik beogradskog UKP-a Ilija Milačić ranije je otvoreno rekao da je on locirao kuću u Ritopeku u kojoj je klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića navodno kasapio svoje žrtve, ali da je podrška tadašnjeg ministra Stefanovića za sprovođenje akcije izostala.

Dijana Hrkalović je ove Milačićeve navode i potvrdila.

- Stefanović je tada rekao da je on umoran i da sačekaju novog ministra. Garantujem da Milačić nije slagao jedno slovo. Iako nisam bila prisutna, znam da je to sigurno Stefanovićeva rečenica jer ga poznajem - rekla je Hrkalović u intervjuu za Objektiv i dodala:

- Sad mogu da kažem da je Belivukov klan štitio Stefanović lično.

Ona je u razgovoru istakla da ne poznaje Belivuka i odgovorila na napise u medijima da Velja Nevolja na telu ima istetoviran njen lik.

- Nemam predstavu šta taj psihopata ima istetovirano na sebi niti me zanima. Ja prezirem tog čoveka, ništa manje nego on mene. Moj prezir prema njemu traje poslednjih šest godina. U novembru 2019. ubijen je moj prijatelj, vođa navijača Partizana Kića Marković. Tada sam dobila potpuni nervni slom. Niko živ me neće uveriti da Belivuk nije organizovao to ubistvo - rekla je ona.

Takođe, govorila je i o ubijenom Aleksandru Stankoviću poznatijem kao Sale Mutavi i rekla da ni sa njim  nije imala nikakv odnos jer je ona podržava drugu frakciju navijača Partizana koju je predvodio ubijeni Marković.

Foto: Youtube / Printscreen/ Objektiv
Dijana Hrkalović

Ipak, reči "hvale" kao što su "psihopata i bolesnik" imala je i za navodnog vođu kavačkog klana Radoja Zvicera i istakla da je pod njegovom komandom planiran atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da su te pretnje bile preozbiljne.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike