Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Jokićev Denver ima "meč loptu", Zvezda i Partizan nastavljaju u Superligi, Piksi na derbiju Serije A

26.04.2024

10:41

0

Autor: 24sedam

Predlažemo vam i jedan zanimljivi okršaj iz Premijer lige, londonski derbi

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Jokićev Denver ima "meč loptu", Zvezda i Partizan nastavljaju u Superligi, Piksi na derbiju Serije A
Copyright MN Press/Tanjug/AP Photo/Ashley Landis

I ovog vikenda biće mnogo sportskih događaja koje vredi pogledati. Naravno da su u prvom planu fudbal i košarka, a biće prenosa iz nekoliko liga. Znatno sadržajnija će biti nedelja, a za subotu vam preporučujemo jednu utakmicu.

Reč je o jednom od najvećih derbija Serije A u kojem će Juventus dočekati Milan. Ne samo da je reč o velikanima italijanskog i evropskog fudbala, već je ovo okršaj i timova koji su na drugom i trećem mestu na tabeli. Već znamo da je Inter novi prvak, ali nas sada čeka okršaj "rosonera" Stefana Piolija i "bjankonera" Masimilijana Alegrija. Posle 33 utakmice, tim iz Milana ima 69, a ekipa iz Torina 64 boda.

Ovaj duel je zanimljiv i zbog činjenice da za Juve igraju Dušan Vlahović i Filip Kostić, a za Milan Luka Jović, tako da će na stadionu u Torinu biti i selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi. Kako bi se na licu mesta uverio u fornu naših reprezentativaca uoči početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Prenos je obezbeđen na TV Arena Premiumu 1, od 18 časova u subotu.

Drugi dan vikenda počeće prenosom namenjenom noćnim "pticama" i ljubiteljima NBA lige. U 2.30 u noći između subote i nedelje počeće četvrta utakmica serije plej-ofa u NBA ligi. Denver Nikole Jokića već ima prednost od 3:0 protiv Los Anđeles Lejkersa koji će ponovo biti domaćin.

Tanjug/AP Photo/Ashley Landis
 

Tako da će ovaj meč dati odgovor da li će Lebron Džejms i ekipa biti počišćeni, ili nas očekuje nastavak serije.

I ovaj je prenos na Premiumu 1.

Sportski dan nastavljamo prenosom derbija Londona i Premijer lige. Totenhem će ugostiti Arsenal koji je trenutno vodeći tim engleske lige, sa 77 bodova iz 34 utakmice, mada najbliži pratilac i branilac trona Mančester siti ima bod manje, ali i meč manje.

I dok se "tobdžije" Mikela Artete bore za titulu, "pevci" Endža Postekoglua bodove žele zbog plasmana u Evropu. Na petom su mestu, sa 66 bodova, dok Aston Vila ima 60. Tako da za Totenhemov plasman u Ligu šampiona šansa i dalje postoji.

Duel iz Londona će početi u 15 časova, uz prenos na Premiumu 1.

Dan ćemo kompletirati prenosima Superlige, ponovo na Premiumu 1. U roku od nekoliko sati nas očekuju dva derbija, između klubova iz Beograda i Vojvodine. Posle mečeva u Kupu Srbije, odnosno prolaska u finale Crvene zvezde i Vojvodine, kao i eliminacije Partizana čekaju nas dueli u Novom Sadu i Beogradu.

MN Press
 

Tako će na "Karađorđu" u 17.30 početi derbi novosadskih i beogradskih crveno-belih koji će se 23. maja boriti i za trofej u finalu Kupa Srbije. Ekipa Vladana Milojevića na prvoj je poziciji, ima 80 bodova, dok je tim Božidara Bandovića na petom mestu sa 50.

Nešto kasnije, od 19.30, Partizan će ugostiti TSC koji za ekipom Igora Duljaja zaostaje sedam bodova. I ovim prenosom završavamo naše predloge za vikend.

Mada vam skrećemo i pažnju na meč Vest Hem - Liverpul (subota, 13.30, Premium 1), kao i na praćenje dešavanja na novom Beogradskom maratonu (nedelja, 8.00, Premium 1).

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (18.00) Juventus - Milan (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (02.30) LA Lejkers - Denver (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (15.00) Totenhem - Arsenal (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.30) Vojvodina - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (19.30) Partizan - TSC (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike