Kim kupila sebi avion! Dala mu svoje ime, pa ga „skockala" kao što je i kuću: „Pukla" 150 miliona dolara! (FOTO)

01.03.2022

07:00

0

Kao i njena najmlađa sestra Kajli, rešila je da sebi obezbedi i prevoz - vazdušnom linijom

Kim kupila sebi avion! Dala mu svoje ime, pa ga „skockala" kao što je i kuću: „Pukla" 150 miliona dolara! (FOTO)
profimedia-0641012384 - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan je kupila privatni avion za, prema pisanju tamošnjih medija, 150 miliona dolara. Nazvala ga je „Kim Air" i sredila unutrašnjost tako da liči na njenu kuću, u kojoj živi u Kalabasasu.

Poput najmlađe „članice Kardašijan - Džener klana", Kajli, donela je odluku da ima sopstveni prevoz i vazdušnom linijom, ali koji pruža mesta za još osamnaestoro ljudi. Sva sedišta su kožna, s detaljima od, ni manje ni više, nego - kašmira.

 

 

Kardašijanova je viđena kako napušta svoj G650ER model po sletanju u Los Anđeles iz Milana tokom vikenda, vrativši se sa tamošnje Nedelje mode, preneo je „TMZ". Očevici su primetili da je avion nov novcijat, a nešto zatim se pročulo kako je pravljen punih godinu dana za poznatu mamu četvoro dece, ne bi li bio spreman za polatenja - taman na vreme, za velike odmore.

I održavanje „skupo kao otrov"!

Prema daljim napisima, naručila je i da ga ofarbaju u istu sivu kao što je i njen životni prostor, ne bi li se sve savršeno slagalo, a svi koji putuju sa njom na poklon dobijaju pidžamu i papuče, te i razne druge đakonije poput pića, grickalica... Na samo održavanje joj, inače, „odlazi" oko 100.000 dolara.

Isti ovakav avion, sa druge strane, poseduje i Džef Bezos, najbogatiji čovek na svetu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike