Vjera Mujović se razvela u strogoj tajnosti: Već je pronašla i novu ljubav - isplivali detalji!

10.04.2024

21:45

1

Na šestogodišnji brak s uglednim lekarom stavljena je tačka

Vjera Mujović se razvela u strogoj tajnosti: Već je pronašla i novu ljubav - isplivali detalji!
Vjera Mujović - Copyright Printscreen / Grand Magazin

Glumica Vjera Mujović i Štefan Prajs, ugledni doktor interne medicine iz Minhena, posle šest godina stavili su tačku na svoj brak i to u strogoj tajnosti. Kako mediji dalje navode - daljina je, u njihovom slučaju, učinila svoje, a ona je ubrzo potom ponovo pronašla sreću kraj reditelja, Miloša Pavlovića.

- Zapravo, s obzirom na to da se ona pre više od dve godine u tajnosti razvela od uglednog doktora interne medicine iz Minhena, Štefana Prajsa, naša priznata dramska umetnica, inače članica Narodnog pozorišta „povukla je nogu". Iako nikad nije otkrila zbog čega im je pukao šestogodišnji brak, uveren sam da je daljina učinila svoje - tvrdi za „Alo" jedan glumičin prijatelj, koji je potom dodao kako je nekadašnje supružnike 2021. godine poslednji put video srećne i nasmejane.

„Tad im je bila godišnjica..."

Vjera Mujović i Štefan Prajs, ATAImages/G. G.
 

- Njih dvoje su u maju 2021. proslavili šestu godišnjicu braka, tada sam ih poslednji put video zajedno srećne i nasmejane. Rekla mi je da su se sporazumno razišli i da su ostali u prijateljskim odnosima. Da je tako, videlo se i po tome da joj je upravo bivši suprug bio najveća podrška u najtežem periodu, kada je 2022. godine za šest meseci ostala bez oba roditelja. Pritom, i majka Ljiljana i otac Trifun su bili vrlo cenjeni lekari u Crnoj Gori - objasnio je on, pa potom istakao da je ona, posle ogromne tuge zbog gubitka najdražih, upoznala muškarca koji joj je vratio osmeh na lice.

- Reč je o reditelju Milošu Pavloviću. I on iza sebe ima brak, bio je oženjen takođe glumicom i iz tog braka ima dve ćerke. Vjeru i njega je spojio posao, on je, između ostalog, režirao predstavu „Pupin - poslednji san“, u kojoj ona igra tumači lik naučnikove majke, mudre i požrtvovane Olimpijade - Pijade. Vjera je napisala i tekst za komad, to je bio njen autorski projekat - kazao je insajder za pomenute medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

 

Podsetimo, Vjera i Štefan su se upoznali u avionu na letu za Mongoliju i posle samo tri meseca zabavljanja verili su se u Palermu. To je bilo 2014, a venčali su se 2015. godine i to na letu od Beograda do Istanbula, 9. maja. Na ljubav pred Bogom su se zakleli u Sabornoj crkvi u Beogradu, tri dana kasnije, potom su organizovali i veliko veselje u jednom poznatom prestoničkom restoranu.

- Pored naša dva popa, prisustvovao je i sveštenik iz Sremskih Karlovaca koji je obred obavio na nemačkom. Stefan je po svojoj tradiciji nosio kilt, ja belu haljinu dizajnera Igora Todorovića, dok mi je lice prekrivao veo od španske čipke, koju mi je poklonila kumina baka - ispričala je bila Vjera onda za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike