Džabe Kanje svi tvoji milioni! Kardašijanka sa Vestom uživala u luksuzu, a sa Dejvidsonom jede po tržnim centrima

17.01.2022

07:15

0

Međutim, otkako je u vezi sa komičarem, Kim živi nešto drugačijim i mirnijim načinom života i hrani se po tržnim centrima, što je ranije bilo gotovo nemoguće

Džabe Kanje svi tvoji milioni! Kardašijanka sa Vestom uživala u luksuzu, a sa Dejvidsonom jede po tržnim centrima
profimedia-0652461205 - Copyright Profimedia/BACKGRID USA

S ozbirom na to da dobro zarađuje Kim Kardašijan je navikla da živi na visokoj nozi. Tako je bilo i dok je živela braku sa Kanjeom Vestom koji ju je vodio u najluksuznije restorane i darovao je skupim poklonima. 

Međutim, otkako je u vezi sa Pitom Dejvidsonom, Kim živi nešto drugačijim i mirnijim načinom života, a hrani se po tržnim centrima, što je ranije bilo gotovo nemoguće. 

Iako bi mnogi očekivali da komičar izvede rijaliti zvezdu u neki elitni restoran i časti je dobrom večerom, stvarnost je ipak drugačija.

Profimedia/BACKGRID USA
Kim Kardašijan i Pit Dejvidson

Naime, njih dvoje su se posle šopinga uputili u jedan skorman restoran, gde su naručili dve pice Margarite i dva soka, a račun su platili 18 dolara, odnosno oko 1.800 dinara.

Oboje su bili u veoma opuštenim izdanjima. Komičar je nosio sivu majicu i šarene pantalone, dok je Kim bila u tamno sivom duksu kožne pantalone i crne kožne čizme.

Profimedia/BACKGRID USA
Kim Kardašijan i Pit Dejvidson na ručku

Nije skidala osmeh sa lica, a čak su i izvori bliski Kardašijanima potvrdili da se Kim nakon upuštanja u romansu oseća bolje i slobodnije, nego dok je bila sa bivšim mužem Kanjeom Vestom, te da je njihova veza sve ozbiljnija.

- Pit sve češće dolazi u njenu porodičnu kuću. Ona je zaljubljena, a njihova veza je zaista čini srećnom - rekao je izvor.

Od momenta kada su se fotografije pojavile na društvenim mrežama, obožavaoci su odmah primetili da je rijaliti zvezda konačno srećna. 

Profimedia
Kim Kardašijan

- „Džabe Kanje svi ti tvoji milioni, Pit ti uzeo curu sa 18 dolara u džepu”, „Kim konačno normalna, a ne isfolirana kao sa Kanjeom”, „Šta ove žene vide u ovom čoveku”, „Kim udarila po nezdravoj hrani, ali dobro, makar je srećna”, „Kakve veze ima što je jeftini restoran a ne skup, pogledajte Kim - nikad nije ovakva bila” - bili su samo neki od komentara. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike