Za razvod Tori Speling je krivo prase? Glumica odgovorila na tvrdnje uskoro bivšeg supruga: Ništa ne prepušta slučaju!

08.04.2024

20:27

0

Par je rešio da stavi tačku na svoju ljubav posle skoro 18 godina braka

Za razvod Tori Speling je krivo prase? Glumica odgovorila na tvrdnje uskoro bivšeg supruga: Ništa ne prepušta slučaju!
Tori Speling - Copyright Profimedia

Nedelju dana pošto je i zvanično pokrenuta brakorazvodna parnica, Tori Speling se oglasila pa odgovorila na tvrdnje uskoro bivšeg supruga Dina Mekdermota da je „prase krivo za njihov rastanak". Glumica se ovoga dotakla u svom podkastu, te joj nije bilo teško da zađe u detalje i objasni javnosti kakvu je ulogu životinja u stvari imala u njenom braku.

- On je u jednom intervjuu rekao kako je prestao i da spava u bračnom krevetu zbog praseta, a to nije istina - počela je ona u „misSPELLING" emisiji, a onda je dodala:

- Prase smo imali 2017. godine i ja sam tada bila i trudna. Rečeno mi je da prase mora da bude u krevetu jer je naviklo da se grli i mazi. To mu je, kao, trebalo još par dana, odnosno noći i ja sam na to, naravno, pristala. Međutim, pošto je uriniralo između nas dvoje, on je kazao: „Neće spavati sa nama", a ja sam odgovorila: „Jasno".

Nešto kasnije, životinja je odvedena na farmu dugogodišnje prijateljice, glumice Dženi Gart.

- Znači, jedino je tad prase bilo u krevetu s nama - dodala je još, naglasivši da inače ni deca nisu boravila između njih dvoje u spavaćooj sobi.

Tori Speling sa uskoro bivšim suprugom, Profimedia
 

Podsetimo, Mekdermot je proteklog novembra u intervjuu za „Daily mail" ispričao i kako je „postavio nove, zdrave granice i najpre i sebi priznao kako ne može više da živi i spava kao što je dotad". Tori, pak, tvrdi da je mislio na to što ona ne isključuje televizor po čitavu noć. Zbog toga je, takođe, nimalo i ne grize savest.

- Mislim da sam to radila da bih skrenula sebi misli. Naprosto bih se iz svega tako isključila - rekla je Spelingova koja je, pošto je suprug napustio bračnu postelju, to njegovo mesto dala kako deci, tako i njihovim psima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike