„Melini se desio neki kvrc u glavi, sin je jako ljut na nju!" Haris Džinović opleo po bivšoj: Družila se sa ženama sumnjivog morala!

28.03.2024

13:05

0

Podrška naslednika Kana pevaču i te kako znači

„Melini se desio neki kvrc u glavi, sin je jako ljut na nju!" Haris Džinović opleo po bivšoj: Družila se sa ženama sumnjivog morala!
Haris Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Melina i Haris Džinović zvanično su se razveli danas, 28. marta, u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

Modna kreatorka nije se pojavila na sudu, a pevač je u razgovoru s medijima istakao da se, posle svega, oseća odlično, te da mu podrška sina Kana mnogo znači. Objašnjavajući, između ostalog, kako mu je bivša supruga bila veliki materijalista, rekao je kako joj je drage volje mnogo šta kupovao i ni dinara nije žalio. S druge strane, ne zanima s kim ga je, navodno, varala, ali naglašava da je naslednik na majku veoma ljut.

- Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju... Nikad ne bih oprostio prevaru, to je izdaja. Ne znam sa kim me je varala, šuška se po gradu, ne pada mi na pamet da proveravam - počeo je, pa brzo i nastavio razgovor:

„Nikad se nije izvinila!"

Melina i Haris Džinović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- ...Ona je jedan period bila potpuno okej, nešto se desilo sa njom. Neki kvrc u glavi. Mnogo druženja sa ženama sumnjive prošlosti i morala. Ukazao sam joj na sve to, ona je rekla da nije to tako. Retko postoji žena koja prizna svoju krivicu i izvini se, prizna svoju grešku. Ona se nikada nije izvinila - kazao je „Blicu" Haris, govoreći o Melini koja boravi u jednom hotelu otkako je napustila porodičnu kuću na Senjaku.

Podsetimo, Džinović je nedavno u jednom intervjuu kazao da su se njih dvoje još pre godinu dana rastali.

„Nije mi teško!"

Melina Džinović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge, ja ne znam nijedan. To je to... Ne, nije mi teško. Bilo mi je teško pre godinu, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica i tako dalje. Međutim, nekako sam to ishendlovao snagom mentalnog sklopa koji je poprilično jak, a pomalo i tvrdoglav. Uspeo sam sve to da saniram i, kako se kaže, iz jedne bitke izađeš jači nego što si bio - izjavio je onda on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike