Pit se trese od straha, a Kanje se pravi da ništa ne zna: Nikad luđi okršaj bivšeg i sadašnjeg dečka Kim Kardašijan!

15.02.2022

07:06

0

Reper je čak pružio javnosti na uvid i poruke mladog komičara. Divljanje po Instagramu mu je sada - svakodnevica...

Pit se trese od straha, a Kanje se pravi da ništa ne zna: Nikad luđi okršaj bivšeg i sadašnjeg dečka Kim Kardašijan!
Copyright Kanje Vest Profimedia

Instagram repera Kanjea Vesta sada izgleda potpuno drugačije. Osim što je obrisao pojedine objave, a među njima i one u kojima je pokazao kako mu se novi dečko Kim Kardašijan obraća, privukao je ogromnu pažnju javnosti onima u kojima „moli Boga da ponovo bude sa ženom i decom".

U pojedinim stranim medijima svakako su ostali tragovi ovog, za sada, poslednjeg Jeovog divljanja onlajn. S jedne strane, „napljuvao" je Pita Dejvidsona, ismevao njegove tetovaže, a sa druge, pokazavši šta mu je poslao u poruci - obelodanio je da mladiću nije nimalo lako i da „nikada ne bi stao između njega i njegove porodice".

- Nadam se da ćemo uspeti svi da se upoznamo jednoga dana i da ćemo biti prijatelji - pisao je Pit, međutim, Kanjeov odgovor mi nije stigao.

Reper mu je, navodi se, odgovorio u objavi.

- Nikad ti nećeš upoznati poju decu - napisao je bio velikom slovima, pa obrisao sve.

- Profil mi nije hakovan. Uskoro idem u crkvu, a onda i na Superboul sa Nort i Sejntom - nastavio je bio, a uskoro je to i potvrdio pošto je „pustio" lajv sa poznatog događaja.

Šok obrt

Poslednja objava, međutim, koja mu je ostala na pomenutoj mreži, gotovo da je ostavila javnost bez reči. Na fotografiji je njegova uskoro i zvanično bivša supruga sa novim izabranikom, ali u kaputu koji joj je on kupio.

Kim Kardašijan i Kanje Vest Profimedia
 

U opisu je istakao - kako se i dalje nada da će se pomiriti, jer „među njima i nema zle krivi".  

- Ne postoji nikakva drama s Kim. Volim svoju porodicu, tako da prestanite s tom pričom. Ne odustajem od njih. Ovaj kaput koji nosi na ovoj fotografiji, ja sam joj kupio, pre SNL-a. Mislio sam kako je poseban. Verujem da ćemo ponovo biti zajedno... Možete misliti da sam lud, ali biti zaljubljen znači ludetu za nečim. A ja sam lud za svojom porodicom. Srećan Dan zaljubljenih - poručio je on.

Kanje Vest Instagram screenshot / kanyewest
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike