Balkanska Kim Kardašijan hara Amerikom! Ušla u svet kozmetike, osvanula na poznatom njujorškom zidu (FOTO)

07.02.2022

11:18

0

Amra Olević na Instagramu broji skoro šest miliona pratilaca, a prva poznata mušterija bila joj je upravo rijaliti zvezda

Balkanska Kim Kardašijan hara Amerikom! Ušla u svet kozmetike, osvanula na poznatom njujorškom zidu (FOTO)
profimedia-0305970465 - Copyright Profimedia

Amra Olević jedna je od najuspešnijih mejkap blogerki u Americi gde je potpuno osvojila tržište kozmetike, a nazivaju je balkanskom Kim Kardašijan.

Seksepilna Crnogorka studirala je nekad u Sarajevu, ali je univerzitet napustila kada je odlučila da započne karijeru u Americi. Na Instagramu je prati skoro šest miliona ljudi, a iako njena koleginica ima neverovatnih 284 miliona fanova na ovoj društenoj mreži, Amra ide čvrsto njenim korakom. Ipak, taj epitet nije dobila za džabe.

Njen poslednji video gde je preporučila čuveni ruž „Anastasia Beverly Hills“ pogledalo je više od 100.000 ljudi, a lajkove dobija u milionima.

 

 

Takođe, upravo Kim Kardašijan bila joj je prva poznata klijentkinja koju je šminkala kada se preselila s porodicom u Njujork, te je to otisnulo u još čvršće vode u svetu biznisa kozmetikom.

Amra je nedavno najavila i saradnju s čuvenim brendom parfema „de Marly“ i zagolicala maštu svojim obožavateljkama zbog neobične bočice parfema koja će se uskoro naći na tržištu.

Prošle godine, Olevićeva je osvanula u promotivnom videu svoje komezmetičke linije na najpoznatijem zidu na svetu, tačnije - Tajms skveru u Njujorku.

 

 

Amra je rođena 1988. godine u Plavu u Crnoj Gori, a jedno vreme je živela u Bosni i Hercegovini zbog studija koje je prekinula kako bi započela život u Americi. Vlasnica je linije ruževa i sjajeva pod nazivom “Lip Land Amrezy”, a odnedavno je, zajedno sa svojim partnerima, pokrenula i liniju obuće kojom se često hvali na Instagramu.

Kada je zapažena na javnoj sceni, mediji su je odmah uporedili sa Kardašinajkom, ne samo zbog uspeha već i izgleda. Tako je dobila titulu balkanske Kim, ali i zato što je svojevremeno radila za mnoge kozmetičke kuće. Poznanstva koja je sklopila za vreme tog biznisa iskoristila je za pokretanje vlastitog poslovnog carstva.

 

 

Jedna od paleta iz Amrine kolekcije inspirirana je najpoznatijom lutkicom za devojčice - Barbikom. Kolekcija je snimana u ružičastoj boji, a za potrebe snimanja Olević je pozirala kao Barbika u ogromnoj plastičnoj kutiji, baš kao i originalna lutka.

Inače, da je ova influenserka poznata i srpskoj javnosti, govori i to da je brojne naše popularne pevačice i blogerke pomno prate na Instagramu i lakuju joj sadržaj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike