„Nije me zanimao ničiji stav!" Anđelka Stević Žugić, u jeku estradnih rastanaka: Dotakla se Meline Džinović!

10.04.2024

08:30

0

Progovorila je o razvodu kao nikada do sad

„Nije me zanimao ničiji stav!" Anđelka Stević Žugić, u jeku estradnih rastanaka: Dotakla se Meline Džinović!
Anđelka Stević Žugić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anđelka Stević Žugić, u jeku emotivnih brodoloma na estradi i tokom jednog radijskog gostovanja, upitana je kako misli da se Melina Džinović sada oseća, pošto je zbog razvoda od pevača Harisa već izvesno vreme „na tapetu".

Kao neko ko je prošao kroz slično, odgovorila je:

„To je poenta!"

Melina Džinović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mogu samo da kažem kako je bilo meni. I razvela sam se i ponovo sam se udala, ako uopšte mogu to da stavljam u isti koš, iako su potpuno različite stvari. Iz sebi vrlo jasnih i najkonkretnijih emocija, osećanja i pobuda, sve to što se dešavalo nije uopšte uspelo da mi uđe u kuću i da mene poremeti. Konkretno u tom periodu sam se okružila jakim utvrđenjem mojih najbliskijih prijatelja i porodice, nije to milijardu ljudi... I nije me ništa okolo zanimalo. Uopšte me nije zanimao ničiji stav, mišljenje i tako dalje. I to je poenta, ne možeš sa svima da deliš intimu i problematiku stvari, nema potrebe.

„Nije, u stvari, stvar razvoda..."

Potom, istakla je kako je mišljenja da je u Srbiji razvod i dalje - sramota.

Anđelka Stević Žugić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Smatram. Kada igram u većem i u manjem mestu; kad u Beogradu na početku pitam: „Čekaj, je l' ima ovde razvedenih?" Da vidimo, prosto, s kim razgovaram... Jave se svi, ja kažem, u stvari 'ajmo da obrnemo, da li ima nerazvedenih, pa da se njima posvetim. Onda odeš malo dalje, gde je prosto manja sredina, mesto, svi se znaju i, gde nije „fora" ono... „E, nije mi uspeo brak, baš sam gotivan, sad sam ja slobodna žena, muškarac..." I onda su tu reakcije malo stidljivije, kao, pusti ti nas, šta se dešava u naša četiri zida, što bi morali svi ovde da „ispiramo" usta sa time i tako. Zapravo, nije samo stvar razvoda, nego generalno svega, da ljudi treba da stanu iza sebe. Ej, to neću, to mi skloni, ovo hoću... Ali razgovorom. Razgovorom se sve postiže - naglasila je ona za radio „S1".

Podsetimo, Anđelka trenutno uživa u porodičnom životu sa drugim suprugom Markom Žugićem, s kojim je dobila ćerku Čarnu. Prethodno, glumica je bila u braku s Dariom Prpićem, a kruna njihove ljubavi svakako je sin Jakša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike