Ponovo drama kod sestara Kardašijan: Kim se neće smejati na šalu koju je napravila Kortni!

08.04.2024

23:20

0

Sigurno joj neće biti simpatično

Ponovo drama kod sestara Kardašijan: Kim se neće smejati na šalu koju je napravila Kortni!
Kim i Kortni Kardašijan - Copyright Profimedia

Kortni i Kim Kardašijan su poslednjih nekoliko godina u zategnutim odnosima, pa često gledamo njihove drame u porodičnom rijalitiju "Kardašijanovi". 

Doduše, s vremena na vreme sklope primirje, a da li će Kim zameriti sestri na tome što je uradila, već ćemo videti. Kortni je, naime, otišla na odmor, pa je objavila fotografije iz okeana kojom je prozvala mlađu sestru.

- Moja dijamantska minđuša je pala u okean i sada je nestala - napisala je Kortni uz nekoliko fotografija koje je objavila na Instagramu. 

Ova "šala" je zapravo podsećanje na jedan od najpoznatijih momenata iz rijalitija poznate porodice, koji se tada zvao "U korak sa Kardašijanovima". 

Sve se odigralo u šestoj sezoni, koja je snimana 2010. godine, kada je porodica bila na odmoru, a u to vreme je Kim bila u vezi sa Krisom Hamfrijem, za kog se i udala, pa dva meseca kasnije ga ostavila.

Profimedia
Kim i Kortni Kardašijan

Elem, Hamfri je tada hteo da bude zanimljiv pa je podigao Kim i bacio je u okean, a ona je pala na stranu. Kada je izronila, shvatila je da joj je minđuša nestala.

- Moja minđuša je nestala! Je*ote! O moj Bože, počeću da plačem, moja dijamantska minđuša. Nikad je nećemo naći u okeanu - vikala je Kim. 

Kortni tada nije mogla da sluša sestru, pa joj je rekla nešto što je postalo viralno a i danas je.

- Kim, ljudi trenutno umiru - rekla je ona, aludirajući na to da je njenoj sestri bitno materijalno.

Inače, sudeći po objavama, na istom mestu odakle je Kortni objavila fotografije se nalaze i Kim i Kloi, pa je moguće da je upravo Kim ta koja je i napravila pomenute fotografije. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike