Šminker Kim Kardašijan otkriva genijalan trik za vizuelno veće oči koji svaka žena može da izvede

28.05.2022

15:22

0

Jednostavan trik koji ćete odmah isprobati i biti oduševljeni rezultatom

Šminker Kim Kardašijan otkriva genijalan trik za vizuelno veće oči koji svaka žena može da izvede
Kim - Copyright Profimedia

Mario Dedivanovic, poznat kao šminker Kim Kardašijan, često deli tajne svog zanata na TikToku. Nedavno je obradovao dame koje ga prate genijalanim mejkap tutorijalom u kom pokazuje kako se vizuelno povećaju očiju.

U videu, koji je ubrzo postao viralan, šminker koristi obične veštačke trepavice i ajlajner kako bi potpuno promenio oblik očiju, vizuelno otvorio pogled i podmladio ceo izgled lica.

Ključ šminkanja je u vrlo preciznom postavljanju veštačkih trepavica, ali Mario preporučuje da najpre liniju tik uz trepavice iscrtate olovkom u crnoj boji, a zatim uvijačem uvijete trepavice, pa nanesete maskaru.

Pixabay
 

Sledeći korak je nanošenje veštačkih trepavica. Sada obratite pažnju - on savetuje da to učinite lepeći ih što je moguće bliže ivici prirodnih trepavica - od ugla do sredine oka - sve dok ne dođete tik pred spoljni ugao oka.

E odavde počinje čarolija!

U spoljnom uglu oka, Mario podiže preostali deo veštačkih trepavica i lepi ga direktno na kapak.

- Pre nego što dođete do spoljnog ugla kapka, podignite veštačku trepavicu i "fejkujte" izgled oka. Zalepite trepavice ravno na kapak, tako da ostavite malo prostora između prirodnih i veštačkih trepavica. To će stvoriti lifting učinak – kaže Dedivanovic.

Takođe, kako bi istakao razliku između klasičnog i njegovog načina lepljenja trepavica, on istovremeno prikazuje kako devojka izgleda i sa jednom i sa drugom varijantom.

 Za kraj, Mario crnim tušem za oči popunjava mali razmak između prirodnih i veštačkih trepavica kako bi prikrio svoj pametni trik i dodatno "otvorio" pogled.

Božanstveno!

Nakon što ste uspeli da svoje oči ovako dobro sredite, dovoljno je da nanesete neku "nude" nijansu karmina na usne, malo rumenila i izgledaćete "top" za bilo koju priliku.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike