Zajedno za Srbiju, zajedno za uspeh! Čelnici FSS bezrezervno uz Piksija i naše reprezentativce pred EP!

26.04.2024

17:47

0

Autor: G. F.

Ovo je prvi put da Orlovi igraju na Evropskom prvenstvu od osamostaljenja

Zajedno za Srbiju, zajedno za uspeh! Čelnici FSS bezrezervno uz Piksija i naše reprezentativce pred EP!
Dušan Tadić i Dragan Stojković - Copyright MN Press

Fudbaleri Srbije, selektor Dragan Stojković, a sve više i navijači, uveliko razmišljaju o Evropskom prvenstvu, koje ih očekuju sredinom juna.

Nije ni čudo kada se zna da naša reprezentacija od osamostaljenja nikada nije bila deo turnira najboljih timova na Starom kontinentu.

Zbog toga je jasno da će Piksiju i njegovoj četi biti potrebna sva moguća podrška. Za početak stigla je od Fudbalskog saveza Srbije.

Na sednici IO FSS, koju je vodio potpredsednik Branislav Nedimović, upućena je jasna poruka ekipi i stručnom štabu pred EURO.

 

 

- Zajedno za Srbiju, zajedno za uspeh! Čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije, na danas održanoj sednici Izvršnog odbora, a na predlog Branislava Nedimovića, potpredsednika FSS, pružili su punu podršku selektoru Draganu Stojkoviću i njegovom stručnom štabu, igračima na čelu sa kapitenom Dušanom Tadićem, za dobar nastup na predstojećem Prvenstvu Evrope u Nemačkoj. Fudbalska Vlada učinila je sve da najbolji nacionalni tim u dobrom raspoloženju dočeka i počne pripreme zakazane za 1.jun, a zatim, nadamo se svi, obraduje naciju na najvažnijem reprezentativnom takmičenju u Evropi. Srbija će prvi put od osamostaljenja biti učesnik samita najboljih evropskih selekcija, motiv više da Orlovi polete i naciju učine ponosnom. Jedan tim, srcem svim - stoji na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike