Posle niza kritika o izgledu, Selena Gomez je odlučila da zablista u sigurnoj crnoj kombinaciji

26.04.2024

18:13

0

Autor: K. B.

Selena Gomez je blistala na svom poslednjem poslovnom putovanju u Njujorku

Posle niza kritika o izgledu, Selena Gomez je odlučila da zablista u sigurnoj crnoj kombinaciji
Selena Gomez - Copyright Profimedia

Holivudska ikona je izabrala zapanjujući kožni ansambl za događaj "TIME 100" u Linkoln centru. Njen izbor je bio crni kožni korset, deo maksi haljine koja je naglašavala njenu figuru, dizajniran od strane Brendona Maksvela, sa elegantnim prorezom na leđima. Dodala je crne otvorene štikle i kaput od veštačke kože. Takođe je upotpunila svoj izgled dijamantskom ogrlicom, diskretnim naušnicama i elegantnom kožnom tašnom.

Pre nego što je stupila na crveni tepih, zvezda je stavila i naočare za sunce, stvarajući savršen spoj stila i praktičnosti.

Profimedia
 

Na samitu "TIME 100", Selena je bila govornica na panelu "The Beauty of Impact", pridružujući se Elise Koen, potpredsednici društvenog uticaja i inkluzije u njenoj kozmetičkoj kompaniji Rare Beauty. Moderatorka događaja bila je urednica časopisa "Time", Lusi Feldman.

Selena je poznata po svojoj ulozi u industriji lepote od lansiranja svog brenda 2020. godine, koji je sada vredan 2 milijarde dolara. Dok je stizala na događaj, njeni obožavaoci su je sačekivali kako bi bacili pogled na svog omiljenog idola, a ona je ih je srdačno pozdravljala dok je šetala crvenim tepihom.

Profimedia
 

Ovaj nastup dolazi nakon što je Selena primećena u Njujorku sa svojim dečkom Benijem Blankom, uživajući u zajedničkom vremenu i gledajući košarkašku utakmicu između Njujork Niksa i Filadelfije u Medison Skver Gardenu, prema izvorima Hola!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike