Kim kao Merilin Monro, Blejk Lajvli sve zasenila, a Gven Stefani zasijala u fluoroscentnoj kreaciji: Najbolja izdanja MET Gale (FOTO)

03.05.2022

08:59

0

Ove dame su sinoć pobrale niz komplimenata na račun izgleda

Kim kao Merilin Monro, Blejk Lajvli sve zasenila, a Gven Stefani zasijala u fluoroscentnoj kreaciji: Najbolja izdanja MET Gale (FOTO)
met gala - Copyright 24sedam/AP Photo/Pixabay

O sinoćnoj MET Gali koja se tradicionalno održala u "Metropoliten" muzeju, sasvim sigurno će se još dugo pričati.

Najvažniji modni događaj godine i ovoga puta je iznedrio fantastične i one manje sjajne kreacije koje su poznati prošetali crvenim tepihom.

Osim što je u pitanju, kako smo već naveli, najvažniji modni događaj, takođe je u pitanju i tematsko veče, jer "Vogue" svake godine zada određenu temu koja bi trebalo da se ispoštuje. Ove godine, to je bila "In America: An Antology Of Fashion".

I, zaista, mnogi poznati su oduševili svojim modnim "odgovorima" na ovu temu.

Naravno, bilo je i promašaja, ali to je potpuno normalno kada su ovakvi događaji u pitanju. Istini za volju, neki su nas prilično iznenadili, ali, kao što smo i rekli, promašaji su sastavni deo ovakvih svečanosti.

Srećom, mnogo je više bilo onih koji su ostavili i više nego sjajan utisak, a već smo pisali o tome da je Blejk Lajvli definitivno "ukraša šou" svojom pojavom. Nosila je prelepu "Versace" haljinu koja je nakon "reveala" promenila boju. Blejk je inače bila i jedna od ko-voditeljki sinoćne MET Gale.

AP/Evan Agostini
 

Mnogi od vas, verovatno, znaju koliko godina je starleta Kim Kardašijan patila jer nije deo ovog prestižnog modnog događaja. Štaviše, ona je za Anu Vintur bila krajnje nepoželjna, iako je njen, sada već bivši suprug, Kanje Vest, bio i više nego dobro došao i redovno je dobijao pozive za ovaj događaj. I zato, Kim se svake godine trudi da opravda to što je konačno i zvanično postala deo elite. Iako prošle godine, priznajemo, nismo baš razumeli šta je želela da poruči pojavivši se obučena od glave do pete (bukvalno) u Balenciaga crnu kreaciju, ove godine je, sveže razvedena i još svežije zaljubljena Kim opravdala sva očekivanja.

AP/Evan Agostini
 

Starleta je, ni manje ni više, nosila čuvenu haljinu koju je svojevremeno Merilin Monro nosila kada je Kenediju pevala "Happy Birthday" pesmu. Interesantno je da je Kim, da bi u haljinu ušla, smršala čak osam kilograma i praktično se izgladnjivala i neprestano vežbala, a da bi mogla da je pozajmi iz muzeja u Orlandu, platila je vrtoglavih pet miliona dolara. Modni znalci kažu da je vredelo svakog dolara.

Iako mnogi nisu očekivali, jer je Kardi Bi poznata po svojim kič izdanjima, ono što je sinoć pokazala na MET Gali izazvalo je lavinu pozitivnih komentara. Pojavivši se ruku pod ruku sa Donatelom Versaće, Kardi je ponosno pozirala u haljini sa potpisom ove modne kuće koja je istakla sve njene obline na pravi način i sa ukusom.

AP/Evan Agostini
 

Bili Ajliš se tek drugi put pojavila na MET Gali, a iako su mnogi očekivali fluoroscentne boje i preterano svega, pevačica se pojavila u "Gucci" kreaciji pastelnih boja i zapravo je izgledala sasvim okej. Korset haljina, kakve su nosile vojvotkinje, sa rukavima od tila, bila je pun pogodak u odnosu na nedavne promašaje koje je napravila, poput one kada se pojavila na dodeli "Oskara" u nečemu što je izgledalo kao džak.

AP Photo
 

Da fluoroscentno ne znači uvek i loše, pokazala je sinoć Gven Stefani koja je na sebi imala kreaciju Vere Vang. Dugačka balon suknja i kratak top, u kombinaciji sa dugom platinastom kosom i šminkom koja joj je istakla oči i usne, pevačica je zaista sjajno izgledala, a očigledno zadovoljna svojim izgledom i svesna komplimenata koje je podobijala, rado je pozirala fotografima.

AP Photo
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike