Da li biste ih nosile? Ovo su najduže trepavice na svetu, a ova devojka ih ne skida (VIDEO)

20.12.2021

15:20

0

Otkrila je da dužina od 28 milimetara ne oštećuje prirodne trepavice

Da li biste ih nosile? Ovo su najduže trepavice na svetu, a ova devojka ih ne skida (VIDEO)
viber_image_2021-12-20_11-59-33-426 - Copyright Printscreen/YouTube

Čime postižete savršen izgled trepavica?

Nekada je najveći deo posla obavljala maskara.

Danas je malo drugačije.

Iako mnoge devojke i dalje koriste maskaru, kako bi svom pogledu dale dramatičnosti, isto tako, mnoge pribegavaju veštačkim trepavicama, ili ekstenzijama.

Neke žene ih koriste isključivo u posebnim prilikama, dok je, za one druge, to stvar svakodnevice.

Mejkap umetnica koja ih i sama nosi, Kami Ngijen, ih obožava, pa se njima i pohvalila. Trepavice koje ona nosi su najduže trepavici u indistriji i dugačke su oko 28 milimetara. Kami godinama testira razne trepavice i otkrila je da dužina od 28 milimetara neće oštetiti trepavice. One se prostiru sve do obrva, a sve zavisi od ličnih preferencija njenih klijentkinja. Kaže i da se ovim trepavicama postiže savršen "cat eye" izgled.

Savršene trepavice za kojima će se svi okrenuti, lako mogu da se dobiju veštačkim trepavicama, a na tržištu je trenutno dostupan širok spektar veštačkih trepavica od kojih se neke ne razlikuju od stvarnih. Međutim, to ove trepavice nisu. One su i više nego uočljive, imaju megavolumen i dužinu.

Postići efekat raskošnih trepavica i nije baš jednostavan zadatak, a to najbolje znaju oni koji su do sada isprobali sve uvijače ovog sveta, kao i sve maskare koje suptilno naglašavaju pogled, ali možda ne u onoj meri u kojoj bi zapravo želele.

Zato su se veštačke trepavice pokazale kao sjajan način da svojim trepavicama pružimo taj raskošan efekat, ali koliko je previše?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/miss7

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike