Glamurozni praznici: Šminker Kim Kardašijan lansira kolekciju "Holiday"

18.11.2020

20:21 >> 15:18

0

Važno je da zablistate, pa makar i kod kuće

Glamurozni praznici: Šminker Kim Kardašijan lansira kolekciju "Holiday"
Copyright Printscreen/Instagram
Njegovo ime proslavila je Kim Kardašijan, a poznati šminker Mario Dedivanović ne krije da mu je ona muza. Ceo svet je konturisao lice po ugledu na njega, a već nekoliko meseci on ima svoju kolekciju, pod nazivom Makeup by Mario.A kako su praznici vreme za glamur, Mario je predstavio i svoju prvu “Holiday” kolekciju.

Inspirisana njegovom tehnikom kreiranja karmina po meri za svoje klijente, Master Mattes Pro Lip Palette sastoji se od 16 kremastih mat boja i četiri primarne nijanse – plave, crne, žute i bele, koje se mogu koristiti za prilagođavanje boje po vašem izboru. Pored toga, ova paleta dolazi sa aluminijumskom pločicom za mešanje i dvostranom četkicom za usne. Dostupni u Rose Nude, Mauve Nude i Golden Nude, Pro Volume Lip Gloss sjajevi za usne dolaze sa formulom koja je dobila veliku koncentraciju ulja visokog sjaja, a nosiocima pružaju celodnevni komfor i predivni izgled. Ukoliko težite prefinjenom make-up looku, Master Pigment Pro olovka u Soft Brown, Rich Blue i Deep Plum pružiće vam punu pokrivenost, baršunastu gel formulu koja traje tokom čitavog dana.

Ukoliko želite dodatni dodir lepote, možete podariti dašak boje svojim očima uz pomoć Glam Quad senki, u Rosy Glam, Bronzey Glam i Party Glam varijantama. Sadržeći četiri mat i metalik nijanse, sve palete dobile su snažno pigmentisane i nadogradive boje. Zahvaljujući svojoj glatkoj i kremastoj teksturi, možete vrlo lako blendovati ovaj proizvod sopstvenim prstima ili četkicom.

-Svi znamo da će praznici biti drugačiji ove godine. Kreirao sam ovu kolekciju i boje da pobudim kreativnu iskru koju volim u ovo doba godine. Od moje Pro Lip Palette, koja vam dozvoljava da sami kreirate nijanse koje vam odgovaraju, pa do Glam Quads koji slave sve tipove izgleda, od prirodnog, glamuroznog do dramatičnog. Sve što vas inspiriše i čini da se osećate dobro – napisao je slavni šminker.

Cena praznične kolekcije Makeup by Mario idu od 22 do 60 dolara, a već sada se mogu kupiti preko njegovog zvaničnog sajta.

Saznaj više:

Saradnja sa Cecom započela simpatičnom krađom: Najpoznatiji šminker otkrio da mu smeta što je prirodna lepota anulirana, kao i tajnu savršenog ajlajnera

On zna šta su radile: Čuveni hirurg “ofirao” poznate dame i otkrio šta su operisale

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luxlife.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike