Ove tajne o vezi ili braku ne biste smeli da otkrijete ni najboljoj prijateljici, a evo i zbog čega

27.04.2022

13:24

0

Ukoliko vas neko zamoli da nešto ostane među vama, obavezuje vas na ćutanje

Ove tajne o vezi ili braku ne biste smeli da otkrijete ni najboljoj prijateljici, a evo i zbog čega
Pixabay

Imate li običaj da sa nekim razgovarate o detaljima svoje ljubavne veze ili braka? Da li su to mama, sestra, drugarice?

Ukoliko je vaš odgovor da, moramo da vas razočaramo i kažemo vam da, prema stručnjacima, činite veliku grešku. Makar kada su u pitanju određeni detalji.

Pixabay
 

Razumljivo je da, kada nam se nešto dešava, pogotovo ako to nešto baš i nije prijatno, imamo potrebu sa nekim podelimo ono što nas muči. Pogotovo kada su u pitanju ljubavni problemi.

Međutim, mnogi stručnjaci smatraju da bi neki detalji iz veze, ipak, trebalo da ostanu između partnera i da ne bi smeli da ih delimo sa drugima.

Svađe sa porodicom svog partnera

Svi nekada imamo zamerku na ponašanje svekrve, ili svekra, ali to bi trebalo da zadržimo za sebe. Ljudima je u prirodi da zauzmu odbrambeni stav kada je njihova porodica u pitanju, a ono što ne možete da znate jeste da li će komentar koji ste nekome rekli u poverenju, sutra doći do vašeg partnera ili njegove porodice, što bi moglo da vam stvori probleme.

Profimedia
 

Privatna informacija

Kada nekoga zamolimo da nešto ostane "među nama", time ga obavezujemo na čuvanje tajne. Međutim, o čemu god da se radi, ukoliko nas partner zamoli za diskreciju, dužni smo da poštujemo njegovu želju.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti