Anđelka Prpić u uskoj haljini sa stomakom do zuba pokazala kako provodi vreme sa sinom! (FOTO)

15.03.2023

16:05

0

Glumica održava liniju pred sam porođaj

Anđelka Prpić u uskoj haljini sa stomakom do zuba pokazala kako provodi vreme sa sinom! (FOTO)
Anđelka Prpić - Copyright Instagram printscreen/andjelkap

Glumica Anđelka Prpić ušla je u sedmi mesec trudnoće, a njen stomak sada je više nego očigledan, te ga zgodna trudnica često ističe. Anđelka sa novim partnerom Markom čeka prvo dete, dok iz prvog braka ima sina.

Anđelka trudničke dane provodi spokojno i svaki trenutak koristi da uživa sa sinom i novim izabranikom. Nakon šeto je nedavno podelila fotografiju uživanja u sunčanom danu, glumica je sada objavila snimak na svom Instagramu i pokazala kako provodi slobodno vreme sa sinom u jednom prestoničkom tržnom centru, dok pauzira od poslovnih obaveza.

Prpićeva je ponela sivu usku haljinu koja je savršeno isticala njen trudnički stomak, a dok su išli pokretnim stepenicama, Ađelka je za svoj Instagram ispozirala sa sinom i izgledom izazvala lavinu komentara.

"Uopšte se nisi ugojila", "prelepa trudnica", "kako ti uspeva da ostaneš tako zgodna u trudnoći", pisali su pratioci, dok joj je njena drugarica voditeljka Marija Kilibarda u komentaru poručila da za vikend planira zajednički šoping.

Inače, Anđelkina trudnoća je digla veliku prašinu u javnosti, jer je njen novi izabranik zapravo nekadašnji najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Darija Prpića, koji im je čak i kumovao na venčanju.

Mnogi su glumicu javno osudili zvog romanse sa bivšim kumom, dok su je kolege glumci i njen otac Predrag Stević javno podržali i istakli da ljubav nema granice.

- Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja... Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: "Je li šta je bilo, šta je ovo...", stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira - rekao je Anđelkin otac.

ATAImages/Antonio Ahel
Anđelka Prpić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike