Rijaliti učesnica trudna sa 20 godina starijim biznismenom iz Slovenije: Oglasila se i otkrila detalje

25.04.2024

22:10

0

Autor: M. J.

Nedavno je saznala pol bebe i odlučila se za ime

Rijaliti učesnica trudna sa 20 godina starijim biznismenom iz Slovenije: Oglasila se i otkrila detalje
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivša rijaliti učesnica Sofija Una Manić potvrdila je da se nalazi u sedmom mesecu trudnoće, kao i da je presrećna što će sa svojim 20 godina starijim partnerom dobiti dete.

Naime, ona je istakla da je beba bila planirana, a nedavno je saznala i pol.

- Ovo su najlepše vesti. Bilo je svašta u planu, vezano za "Elitu", da radim neki podkast, ali ja sam upoznala čoveka svog života. To se desilo posle "Zadruge 6". Skoro 11 meseci smo zajedno. Beba je planirana, biće devojčica - rekla je Sofija Una, ali se nije još udala za njega.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sofija Una Manić

- Nismo se još venčali, ali planiramo. U društvu smo se upoznali, za mene je to bila ljubav na prvi pogled. Svi znaju da sam ja bila udata dva puta. Izvinite bivši muževi, ali to nije bilo to. Treća sreća i to najveća! - rekla je Sofija Una.

Kako je dalje dodala, ćerkici su namenili ime Iskra, a to će biti četvrto dete njenog partnera. Reč je o biznismenu iz Slovenije, pa će se Sofija Una sa detetom u nekom trenutku preseliti iz Beograda.

- Naš čovek, ali živi u Sloveniji. Nije u javnom životu. Neće imati problem da se slika, naravno. Stariji je od mene, nepunih 20 godina. Njegov stariji sin je odlučio kako će da nam se zove dete. Rekao je Sofija hoćeš ti meni da rodiš sestru, ali da se zove Iskra. Neko vreme ćemo verovatno biti ovde u Beogradu, pa ćemo se preseliti u Sloveniju. Mada to se sa mojim partnerom nikad ne zna - ispričala je ona kroz osmeh, u emisiji "Pitam za druga".

Podsetimo, Sofija Una je u javnosti postala poznata zbog veze sa kaskaderom Urošem Ćertićem, ali ta ljubav nije opstala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike