Anđelka Prpić snimala serije u sedmom mesecu trudnoće, a sad donela konačnu odluku: Saradnici otkrivaju detalje!

04.03.2023

15:40

0

Glumica uživa u svom poslu uprkos drugom stanju i velikom stomaku

Anđelka Prpić snimala serije u sedmom mesecu trudnoće, a sad donela konačnu odluku: Saradnici otkrivaju detalje!
Anđelka Prpić - Copyright Radio Mileva, treća sezona Promo/Nira Pro

Glumica Anđelka Prpić ušla je u sedmi mesec trudnoće, a veliki stomak i drugo stanje nisu je sprečili da nastavi sa radom i snimanjem serija do pre nekoliko dana. Anđelka je završila snimanja serija “Radio Mileva” i “Ćutanje”, na kojima je bila vrlo aktivna iako u blagoslovenom stanju.

Prpićeva je morala da završi započeti posao, a snimanje hrvatsko-ukrajinske krimi serije joj nije teško palo, jer je odavno želela da radi sa Goranom Bogdanom.

Anđelka se na snimanju ovog ostvarenja odlično zabavila, a snimanje van studija joj nije teško palo.

ATAImages/Antonio Ahel
Anđelka Prpić

- Od početka je govorila da će raditi onoliko koliko joj beba bude dozvoljavala. Sa sobom je nosila zdravu hranu, a i svi na setu su imali obzira prema njoj. Ipak, kako je u sedmom mesecu sve joj je teže da funkcioniše zbog čega su je kolege ispratile uz poklone. Anđelka nije razmažena trudnica, oko koje svi moraju da obigravaju, i o tome dovoljno govori upravo njena posvećenost snimanju serija. Sada će uživati u opremanju sobice za bebu i odmaranju - priča izvor blizak glumici.

Režiser popularne serije "Radio Mileva" na snimanju je otkrio detalje Anđelkinog rada tokom drugog stanja.

- Kao i sve u životu, stvari se prilagođavaju i menjaju i mi ćemo nekoliko epizoda preživeti bez nje, onda nam se ona vraća. Takvi su planovi i dogovori. I ovde je snimanje 12 sati, imamo jedan sat odmora. Izuzetan je tempo, pokušavamo dosta toga da napravimo za to vreme. Pretpostavljam da je i na drugim setovima tako jer je danas luksuz ne iskoristiti svaki minut tog radnog dana - rekao je režiser Elmir Jurkić o ulozi frizerke Jece.

ATAImages/Antonio Ahel
Anđelka Prpić

Anđelka je ipak odlučila da malo odmori od snimanja serije zbog napornog tempa.

- Ekipa Mileve je dosta snimila unapred, te nije bilo potrebe da u ova poslednja dva meseca trudnoće, Anđelka dolazi na snimanje. Najmanji je problem izostaviti je iz nekoliko epizoda. U svakoj seriji se desi da se ne pojavljuju konstantno isti likovi. Smatrala je da je 12 sati ipak previše vremena za nju u ovom trenutku, ali se nakon porođaja raduje brzom povratku i vraćanju na staro. Pre nekoliko dana završila je i „Ćutanje“ jer više ni na setu se ne može sakriti njen stomak. Kako sada stvari stoje, a daće Bog da bude tako, ona će brzo posle porođaja da se vrati pred kamere - priča izvor, prenosi Blic.

Podsetimo, Anđelka Prpić je u medijsku žižu poslednjih meseci dospela zbog trudnoće sa nekadašnjim venčanim kumom i najboljim prijateljem svog bivšeg muža Darija Prpića. Glumica se sa novim izabranikom Markom pojavljuje na javnim događajima, dok u javnosti nikada ne govori o svom privatnom životu i ne komentariše navode medija.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike