Anđelka Prpić otkrila šta su joj kolege glumci zamerali na početku karijere: Govorili su da je to najveće đubre!

03.02.2023

07:42

1

Dok su drugi negodovali, glumica je uživala u projektu koji je Srbija godinama obožavala

Anđelka Prpić otkrila šta su joj kolege glumci zamerali na početku karijere: Govorili su da je to najveće đubre!
Anđelka Prpić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Glumica Anđelka Prpić poslednjim nedelja izazvala je neverovatnu pažnju javnosti zbog ljubavne veze i trudnoće sa nekadašnjim venčanim kumom svog bivšeg muža Darija Prpića.

Anđelkine uloge su zapažene u mnogim filmskim i serijskim ostvarenjima, a mnogi su zaboravili njene početke na televiziji, kada je pre 11 godina vodila kultnu emisiju "48 sati svadba".

Glumica se mnogo promenila od tog perioda, te danas neguje drugačiji stil i ne krije da su joj kolege tada govorile da joj ne treba takav angažman, jer je u pitanju, kako su joj pričali, "najveće smeće".

ATAImages/Antonio Ahel
Anđelka Prpić

- Radila sam emisiju "48 sati svadba". To sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovale i želele mi dobro, svi su bili protiv toga - rekla je ona jednom prilikom u emisiji Ognjena Amidžića.

- Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu - šta će mi to, to je "treš" (đubre). Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču, kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bih imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram - dodala je tada.

Glumica priznaje da je odrastala na narodnim veseljima i svadbama ispod šatre iz svog kraja, te da je tu zavolela Moravac, Užičko i Vlaško kolo.

- Sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: "Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?". Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume - zaključila je glumica.

Antonio Ahel/ATAImages
Anđelka Prpić

Vest o tome da je Anđelka Prpić zatrudnela sa najboljim prijateljem bivšeg muža, privukla je ogromnu pažnju, a mnoge kolege iz javnog sveta podržale su glumicu, te istakli da ne vide problem u tome kada je prava ljubav u pitanju.

Inače, Anđelka i Marko su se nedavno prvi put zajedno pojavili u javnosti na proslavi voditeljke Marije Kilibarde. Tada je svima pokazala i trudnički stomak, dok je sve vreme bila odlično raspoložena.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike