Hit detalji sa svadbe Prpića: U jeku priča o glumičinoj trudnoći i vezi s nekadašnjim venčanim kumom, ove scene ponovo kruže mrežama!

24.12.2022

17:50

1

Anđelka i Dario su u bračne vode uplovili 2011, a razveli 2020. godine

Hit detalji sa svadbe Prpića: U jeku priča o glumičinoj trudnoći i vezi s nekadašnjim venčanim kumom, ove scene ponovo kruže mrežama!
Anđelka i Dario Prpić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anđelka Prpić je prema navodima pojedinih medija drugi put trudna. Muškarac s kojim će se, navodno, ponovo ostvariti u ulozi majke, jedan je od najboljih prijatelja njenog bivšeg supruga Daria, tvrdi „Telegraf", a bio mu je i kum na venčanju s glumicom. Otkako se za to pročulo, sa druge strane, snimak dostupan javnosti sa Anđelkine svadbe ponovo se našao u fokusu.

Pored nasmejane mlade koja se od mladoženje nije odvajala, na videu je primećen i pomenuti kum, izvesni M. Ž, s kojim niko „nije računao da će Anđelka ostati i u kontaktu posle razvoda", a kamoli bilo šta više od toga.

Sudbonosno „da" u cipelama u boji

Prpići su se, podsetimo, jedno drugom zavetovali na večnu ljubav 2011. godine. Glumica je za tu priliku nosila šeširić, haljinu koja je napred bila kraća i cipele na štiklu u jarkom tonu. Ekipa „Paparaco lova" bila joj je i pohvalila stajling, pošto su „ful" kadrovi nesvakidašnje odevene mlade „pucali" jedan za drugim.

Cipele u kojima se Anđelka udala, Youtube screenshot Paparazzo lov // DNK
 

Par je nepunu deceniju bio u braku. Zajedno, dobili su sina Jakšu, kom su i dan-danas maksimlano posvećeni. Razveli su se 2020. godine.

Prpići s kumovima i ostalim zvanicama ulaze u crkvu, Youtube screenshot Paparazzo lov // DNK
 

- Otkad sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije - ispričala je svojevremeno Anđelka za „Gloriu", pošto je napravila osvrt na svoj život posle braka.

Inače, upitana nedavno o navodnoj trudnoći, za pomenute medije je izjavila:

- Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti.

Kako je Dario odreagovao posle poziva akonto glumičine veze sa M. Ž. možete pročitati na OVOM linku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike