Oglasio se otac Anđelke Prpić o aferi! Roditelji je podržavaju, iako im nije lako: Uskoro stiže drugo dete!

26.01.2023

10:10

1

Poznanici u Požarevcu ih propituju o ćerki

Oglasio se otac Anđelke Prpić o aferi! Roditelji je podržavaju, iako im nije lako: Uskoro stiže drugo dete!
Tan2022-9-20_103758388_1 - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Veliko interesovanje u proteklom periodu vladalo je zbog ljubavnog života glumice Anđelke Prpić, koja se o novom partneru nije konkretno izjasnila, ali je sada njen otac otkrio pojedine detalje o njenoj trudnoći.

- Evo sad stiže i drugo dete, kao što znate - istakao je na početku razgovora kroz osmeh‚, te dodao da se Anđelka nije promenila.

Kako se javno postavljalo pitanje da li je u redu što je nakon razvoda ušla u vezu sa kumom svog bivšeg, te da čekaju bebu, glumičin otac ističe da ona ima punu podršku svoje porodice u svemu.

Instagram printscreen/andjelkap
Roditelji Anđelke Prpić

- Ja je podržavam u svemu, to je moje dete - poručuje Anđelkin otac i dodaje:

- Ja je nisam ni udavao...

O tome koliko im teško pada trenutna situacija oko ćerke te da li ih sugrađani pitaju o aktuelnoj situaciji u njenom životu kaže:

- Da vam kažem, nije baš lako. Više moju suprugu pitaju nego mene - zaključuje on.

Podsetimo, Anđelkin bivši, Dario Prpić, dao je do znanja da mu ne prija što je glumica uplovila u vezu sa njegovim prijateljem, pa je čak cinično rekao da bi mogao da im bude kum na venčanju.

Printscreen ,,Paparaco lov"
Anđelka i Dario Prpić na svom venčanju, pored kuma

- Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj - rekao je on, pa dodao:

- Želim da se stavi tačka na ovu temu! Nije mi bila namera da šalom: „Mogu da im budem kum na venčanju. Nemam ništa protiv da i on uzme moje prezime" nastavljam dalje priču. Mene oni stvarno ne interesuju. Njihov život, njihova stvar. Desilo se šta se desilo, život ide dalje.

ATAImages/Stefan Tomašević
Dario Prpić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike