Dušica Jakovljević odbila da vodi "Elitu"! Poznato čime će se voditeljka baviti na Pinku

25.04.2024

21:32

0

Noćni rad joj ne odgovara

Dušica Jakovljević odbila da vodi "Elitu"! Poznato čime će se voditeljka baviti na Pinku
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dušica Jakovljević je pre nekoliko dana saopštila da napušta Hype televiziju, posle svega sedam meseci rada. Kako je odmah istakla, ne bi imala ništa protiv toga da se vrati na Pink, gde je prethodno provela deset godina.

Voditeljka je već danas uhvaćena ispred zgrade televizije Željka Mitrovića, te je bilo jasno da su u toku pregovori. Kako mediji prenose, ona ima u planu da se vrati na Pink, ali je čelnicima saopštila da ne želi ponovo da vodi "Elitu" jer joj ne odgovara rad u noćnim smenama, pa će najverovatnije voditi emisiju "Premijera - vikend specijal".

Antonio Ahel/ATAImages
Dušica Jakovljević

- Dušica je danas bila na "Pinku", posle više od tri sata napustila je kabinet čelnika. Postoji teorija da se neće vraćati da vodi ''Elitu'' već će postati voditeljka "Premijere" pošto je Bojana Lazić ostala sama i ona je savršena zamena za Tijanu Pricu koja više nije deo "Pinkovog" jata. U narednim danima će sigurno saopštiti šta su se zaista dogovorili. Svakako Dušici i nije prijalo da radi celu noć, odbija da radi "Zadrugu", tako da joj popodnevni termin uživo programa odgovara - izjavio nam je dobro obavešten izvor blizak Pink televiziji.

Podsetimo, voditeljka je prethodno za naš portal rekla da bi rado ponovila saradnju sa Pinkom, kao i da nije sigurna da li je odluku o odlasku sa ružičaste televizije donela u pravom trenutku.

- Trenutno ne bih govorila o tome, ali otišla bih na razgovor sa Željkom Mitrovićem kada bi me pozvao. Mislim da sam se čak i uželela velikog studija i da sam donela tada ishitrenu odluku - rekla je ona i dodala da se ne kaje ni zbog čega, pa pomenula svoj angažman na televiziji Pink.

- Bila sam na Pinku deset godina i došlo je do nekih situacija zbog kojih mi je žao, možda je moglo sve drugačije. Što se tiče tih radnih obaveza, mislim da to nije ni bitno. Mesec dana sam uzela slobodno da bi se posvetila svom brendu, ali ja se ne brinem za sebe - zaključila je za 24sedam.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike