"Upoznala sam Saletovu novu devojku": Jovana Pajić progovorila o odnosu sa bivšim suprugom (FOTO)

25.04.2024

21:19

0

Osvrnula se i na prijateljstvo sa Marijom Šerifović

"Upoznala sam Saletovu novu devojku": Jovana Pajić progovorila o odnosu sa bivšim suprugom (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Jovana Pajić večeras se pojavila na jednom prestoničkom događaju, a kako se dugo nije družila sa medijima, sada je imala priliku da progovori o svim novostima u njenom životu.

Naime, poznato je da je pevačica bila u braku sa kolegom i frontmenom grupe "Tropiko bend", Aleksandrom Cvetkovićem, poznatijim kao Sale Tropiko, te se sada osvrnula na njihov odnos i priznala da je imala priliku da upozna njegovu novu partnerku.

- Upoznala sam Saletovu novu devojku, mi se svi jako lepo slažemo i to je u najvećem interesu naše dece. Ja jedino mogu da budem spokojna kada su one dobro i kada je okruženje oko njih zdravo i to je jedino što mene zanima. Drago mi je da je Saša našao jednu takvu osobu - rekla je Jovana.

ATAImages/ A.A.
Jovana Pajić

Pevačica se osvrnula i na prijateljstvo sa Marijom Šerifović, koja je nedavno postala majka, pa je objasnila da li je savetuje oko sina.

- Ona ne traži savete, ali upija od nas sve ono što je njoj zgodno. Sa vremenom će verovatno usvajati stvari koje mi praktikujemo sa svojom decom. Ona zapravo nije lik koji sluša savete. Ja ne znam koga majčinstvo nije promenilo, ona je potpuno razoružana i jako je lepo videti je u tom izdanju - rekla je Jovana.

Pevačica je na kraju istakla da su joj ćerke prioritet i da joj je potpuni fokus na njihovom odgoju i vaspitanju.

- Moj fokus je potpuno usmeren na moju decu i moj posao. Ja kompenzujem emotivno ispunjenje kroz neke druge odnose i jako sam srećna. Muškarac treba da bude normalan, ostvaren i ispunjen - dodala je Jovana, pa progovorila o razvodima na estradi:

- Razvod je jako bolan, a naročito što deca svih tih ljudi to čitaju. Situacije koje isplivavaju o razvodim dolaze do javnosti isključivo zbog aktera, mislim da sve može da ostane u porodici, ukoliko shvate da je najveći interes psihičko zdravlje sopstvene dece. To je stvar izbora, ja sam odlučila da tu situaciju proživim u miru. Na meni je da čuvam svoju privatnost, sve je stvar izbora, to je najveće blago ko uspe to da sačuva - izjavila je Jovana.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike