Ovo je stan u kom će Anđelka Prpić živeti sa bebom, novim partnerom i sinom iz prvog braka: Pažljivo se pobrinula za svaki detalj! (FOTO)

05.02.2023

22:13

4

Klavir i cveće, a na zidu posebna slika

Ovo je stan u kom će Anđelka Prpić živeti sa bebom, novim partnerom i sinom iz prvog braka: Pažljivo se pobrinula za svaki detalj! (FOTO)
Anđelka Prpić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Anđelka Prpić uživa u ljubavi sa novim izabranikom, sa kojim čeka bebu. Njena nova romansa naišla je na oprečne komentare javnosti, budući da je njen novi partner, nekadašnji najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Daria Prpića, kom je i kumovao na venčanju sa Anđelkom.

Anđelka je u više navrata viđena sa novim partnerom, a poslednji put viđeni su na proslavi njene prijateljice, vodetljke Marije Kilibarde, gde se glumici po prvi put nazirao trudnički stomak.

Glumica je u jednom intervjuu izjavila da život živi po svojim pravilima, a nema sumnje da je tako uređivala i svoj životni prostor, koji neretko možemo da vidimo na njenom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Stan u kom će živeti sa bebom kada dođe na svet, svojim novim izabranikom Markom i sinom iz prvog braka Jakšom, odiše svetlošću i nežnim tonovima.

Veliki plazma televizor, klavir i ugaona garnitura u boji peska krase dom Anđelke Prpić, tačnije njen dnevni boravak, dok je kuhinju ona opremila u braon - crnim bojama. Nekoliko puta do sada popularna glumica i voditeljka pomenula je da joj kuvanje nije jača strana, međutim, s obzirom na to da njenu kuhinju, to niko ne bi rekao da je slučaj.

U raskošnoj spavaćoj sobi dramske umetnice takođe su naglašeni sivi detalji, a njen bračni krevet omiljeni je komad nameštaja svih ukućana.

S puno pažnje Anđelka je opremila nekretninu u kojoj posebno mesto zauzima i kutak namenjen stvaralačkom zanosu njenog naslednika. Jakša, naime voli i ume da crta, stoga se ponosna mama potrudila da mu obezbedi sve neophodno, a kako izgleda Anđelkin dom možete videti u galeriju u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike