Editin prvi javni nastup prošao neslavno: Brzo ispala iz Zvezda Granda, pevala sestrin hit, a malo ko zna da je ovo njena prva pesma

04.10.2022

18:43

0

Autor: Marija Mitić

Pevačicin muzički put do slave koju danas uživa, nije bio nimalo lak

Editin prvi javni nastup prošao neslavno: Brzo ispala iz Zvezda Granda, pevala sestrin hit, a malo ko zna da je ovo njena prva pesma
edita - Copyright Printscreen Youtube

Sada veoma uspešna pevačica Edita Aradinović, svoju muzičku karijeru počela je kao mlada devojka, odnosno sa svega 19 godina, a njen muzički put do slave nije bio nimalo lak. Naime, Edita se kao devojčurak prvi put u javnosti pojavila 2010. godine, u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", gde je prošla prilično neopaženo.

Publika je Aradinovićevu tada imala prilike da je gleda u svega nekoliko krugova ovog šou programa, dok se sada na Jutjubu mogu naći tek dva njena nastupa. Naravno, jedna od pesama koju je otpevala bila je i ona od starije sestre Indi, "Bato, bre", dok je druga koja postoji na ovoj platformi numera "Slučajni partneri" Seke Aleksić.

 

- Nisam prošla u finale i osećala sam se užasno. Tada sam još uvek išla u srednju školu, nisam imala iskustva, a i nije mi bilo bitno da počnem da radim već samo da se pojavim na televiziji, da izgledam i da pevam. Nisam to tada shvatala toliko ozbiljno, a Saša Popović i Žika Jakšić su tada pravili stvarno ozbiljne zvezde koje su odmah potom nastupale. I onda su mi rekli, pa hajde sad, nema veze što nisi prošla, prijavi se sledeće godine i sigurno ćeš proći, taman ćeš biti i starija i iskusnija - pričala je Edita nedavno u jednoj emisiji, međutim kasnije se ipak nije ponovo pojavila u ovom takmičenju već je uplovila u grupu "Ministarke".

Međutim, ono što malo ko zna jeste da je u periodu posle učešća u "Zvezdama Granda", a do ulaska u pomenutu grupu, Edita već imala svoj singl prvenac, koji se tog leta zavrteo na svim radio stanicama. U pitanju je pesma "Overila", koja je prva Editina pesma koju je snimila i objavila, a u kojoj se kao gost pojavljuje i Robin Meberak, brat popularne kolumbijske pevačice Šakire.

Ostatak Editine karijere je istorija, a može se primetiti i da je njen sadašnji muzički stil, posle mnogo lutanja, potpuno prepoznatljiv i skroz drugačiji od onog s početka karijere.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike