Potresan govor Ognjena Jankovića na Bojaninoj sahrani: Svi smo te zvali drugačije, ali za dva bića si bila samo "mama"

26.04.2024

15:10

0

Svi su neprestano plakali

Potresan govor Ognjena Jankovića na Bojaninoj sahrani: Svi smo te zvali drugačije, ali za dva bića si bila samo "mama"
Ognjen Janković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Na sahrani Bojane Janković njen bivši suprug Ognjen Janković održao je potresan govor.

- Ne postoji način da je bilo ko zaboravi. Njene oči, osmeh, zanosna lepota… Briga zadruge, nesebičnost, bila si jedna jedinstvena neponovljiva. Najbolji ortak, šmeker, verna najbližima, omiljena kolegama. Znaš i sama koliko ljudi nas je zvalo i pričalo o tebi, Bojana, vidiš da nije slučajno, da ti danas damo malo ljubavi. Ljubav je ono sto ostaje od zena kakva si ti. Ti si obožavala muziku, a još vise da igraš, bila si dobra denserka. Naučila si nas mnogo toga, danas nas učiš da pobedimo strah. Mi se više ne bojimo ničega i spremni smo za sve sto sledi jer si nas ujedinila u ljubavi. Bojana, Boko, Boksi, svi smo imali omiljeni nadimak, mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka, mama i uvek ce te zvati mama ti to znaš. Ostavila si iza sebe naslednike, neka te Bog zagrli za nas, a mi ćemo draga naša da te volimo zauvek - rekao je Ognjen, te su mnogi briznuli u plač.

Prema Bojaninoj želji, dodao je Ognjen, dok su je spuštali u raku, pustili su i njenu omiljenu pesmu - Viva la vida.

Podsetimo, Bojana je preminula 19. aprila u 46. godini, a iza sebe je ostavila dve ćerke. Njena sestra bliznakinja Ivana, kao i braća i ali bivši zet Edin Škorić, slomili su se po saznanju da je preminula. Ona je danas sahranjena na Novom groblju u Beogradu, uz brojne prijatelje i rodbinu.

Na sahranu su došli Andrija Milošević, Aleksandra Tomić, Viktor Savić, Biljana Obradović, Dušica Jakovljević, Tijana Dapčević i mnogi drugi. I Milena Radulović, koja je od nedavno u vezi sa frontmenom Beogradskog sindikata, došla je na poslednji ispraćaj njegove bivše supruge. Ćerke se nisu odvajale od oca, a sestra Ivana je sve vreme plakala.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike