Biljana Sečivanović o učešću u "Zvezdama Granda": Mislila sam da je tu akcenat bio na pevanju

20.04.2024

18:35

0

Pevačica otkrila i čime se trenutno bavi

Biljana Sečivanović o učešću u "Zvezdama Granda": Mislila sam da je tu akcenat bio na pevanju
Copyright ATAImages/ A.A.

Biljana Sečivanović pojavila se u četvrtoj sezoni "Zvezda Granda", a tada je već uveliko nastupala na privatnim veseljima.

Međutim, iako je imala pevačkog iskustva, takmičenje joj je bilo stresno, a posle 15 godina prisetila se ovog životnog poglavlja.

- Ne mogu da kažem da nije bilo stresno, s obzirom da nisam znala u šta se upuštam i koliko je to zahtevno u svakom segmentu. Mislila sam da je tu akcenat bio na pevanju, međutim, bilo je mnogo stavki koje su bile potrebne da budete zvezda „Granda“, a ne samo pevanje. Morate da imate svoj personaliti, svoj stav lični. Nama je bio različit žiri, imali smo ljude iz različitih sfera života, različita životna pitanja, a ne samo vezana za muziku. Imali smo razne testove, ali kad bi moralo opet da se sve to ponovi, ja bih opet sve prošla - objasnila je pevačica u razgovoru za Grand.

ATAImages/ A.A.
Biljana Sečivanović

Pevačica dobro pamti svoju audiciju, na kojoj je igrom slučaja došlo i do prvog kontakta sa Sašom Popovićem.

- Prvi kontakt je bio na audiciji u Čačku. Ja sam bila pogubljena, umorna i nenaspavana jer sam radila tada sa bendom ujutru do pet, a došla na audiciju u 11. Meni je to bilo malo vremena da se odmorim. Upisala sam podatke kako sam stigla, nešto zaboravila, nisam upisala broj telefona. Bukvalno sam izašla sluđena, kao da sam pala sa Marsa i prvi kontakt je bio baš taj, kada je pitao „A broj telefona?“ Onda sam prišla i upisala broj telefona koji je bio za javljanje ako prođem u uži izbor, koji je tada bio za nas 36 - prisetila se Biljana.

ATAImages/ A.A.
Biljana Sečivanović

Biljana se pre nekoliko godina i zvanično udala za svog dugogodišnjeg partnera, a zajedno se bave privatnim biznisom, te su mnogi mislili da je pevačica zbog toga muziku ostavila po strani.

- Radim, mnogi ljudi me pitaju da li sam prestala da radim, baš zbog neke izjave da se bavim još jednim poslom. Bavim se i privatnim poslom, ali osnovno zanimanje je ostalo moje. Tako da, nisam prestala da se bavim ovim poslom, i te kako radim. Možda misle da sam prestala, zato što nisam snimila ništa novo, ali biće i toga. Možda sam bila malo lenja, pa sam zapostavila taj deo, ali biće - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike