Edita Aradinović ima puno planova, a jedan od njih je i svadba: Volela bih da me vidite u belom!

24.09.2022

15:51

0

Svog dečka vešto skriva od javnosti, ali ističe da je "najbolji lik na svetu"

Edita Aradinović ima puno planova, a jedan od njih je i svadba: Volela bih da me vidite u belom!
grand_specijal_25052021_0039 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Edita Aradinović je već godinama na sceni, a u poslednje vreme se često piše o njenim novim pesmama, ali i o privatnom životu, odnosno ljubavi sa njenim dečkom.

Ona je istakla da je jako srećna zbog uspeha njene nove pesme, u kojoj peva o ljubavi, a kako se čini, ona je pronašla "gospodina pravog".

- Najbolji lik na svetu, ne mogu to da opišem i ne može da stane u jedan intervju, srčano bih govorila o tome, a trudim se da budem dama. Volela bih da me vidite u belom, imam dosta želja, prvenstveno da smo živi i zdravi, da i dalje radim muziku punim srcem - istakla je pevačica, koja se još uvek nije pojavila u javnosti sa momkom, vešto skrivajući privatnost.

ATAImages/ Antonio Ahel
Edita Aradinović

Da se u svakom projektu da maksimum, dokaz su tekstovi puni emocija, koje sama piše, kao i činjenica da na životni poziv koji je izabrala, ne gleda kao na posao.

- Imala sam apetita, ogromnu volju, sedeli smo satima u studiju, spot smo snimali dugo i detaljno, ali je sve nastalo iz čiste kreative i slobode, i ljubavi prema muzic. Imala sam sjajnog partnera sa kojim sam se uklopila i našla zajednički jezik u svakom smislu, i iza i ispred kamera. To mi je napunilo dušu i srce, to je važno kada je posao u pitanju. Ne pristajem na manje od onoga što mi srce oseća, ovo je bila iskrena saradnja - rekla je Edita za Blic, a i njenom momku se dopala nova pesma:

- Odlepio je na pesmu kada je čuo, zna je već tri godine, ali kada je čuo sa Džorždijem, rekao je da će biti evergrin.

Printscreen Instagram/ Editaaradinovic
Edita Aradinović

Iako smo svi spremni na maltene sve zbog ljubavi, Edita tvrdi da postoje stvari preko kojih ne bi prešla ni jednom dečku.

- Ima dosta toga, prevara, dvojni život, velike laži, znamo šta su bele, a šta crne laži. Svašta sam naučila iz prethodnih veza, nisam ogorčena kada pomislim na ljubav, pa da sada imam potrebu da pljujem po muškarcima - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike