"Nisam pričao sa Popovićem" Mili šokirao kako je došao u "Zvezde Granda"

12.04.2024

14:47

0

Ističe da pre nisu sarađivali

"Nisam pričao sa Popovićem" Mili šokirao kako je došao u "Zvezde Granda"
Saša Popović i Aleksandar Milić Mili - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dolazak Aleksandra Milića Milija u „Zvezde Granda“ šokirao je mnoge, a tek danas je otkrio da u to vreme nije čak ni pregovarao sa Sašom Popovićem, već direktno sa vlasnicima.

Kao muzički direktor otkrio je dugo čuvanu tajnu tog odnosa, ali i to kako danas funkcionišu. Inače, osim što sa Popovićem nije imao neki poseban odnos, Mili sa Cecom Ražnatović nije u ljubavi jer se sude. 

- Mislim da sve što traje 25 godina ima svoju vrednost i prvenstveno treba čestitati Saši Popoviću i ljudima koji su to započeli, a pogotovo svima koji su to održali, jer se gledanost ne menja 25 godina, to je stvarno neverovatan rezultat i ja sam zajedno sa svim članovima žirija i produkcije presrećan povodom toga – rekao je najpre Mili za Grand, priznajući dalje da nikad sa Sašom nije sarađivao pre.

Printscreen „Zvezde Granda"
Aleksandar Milić Mili

– Mi se znamo jako dugo, od početka moje karijere. Nismo nešto sarađivali, ali kako su novi vlasnici mene doveli, to je dobar spoj – smatra producent, pa dodaje:

- Mene su vlasnici doveli, nisam pričao sa Popovićem. Svi smo ovde na istom zadatku, da se bavimo kandidatima i da im obezbedimo budućnost i svako to radi iz svog ugla. Ja imam svoj deo posla, on ima svoj, tako da mislim da je to jedna harmonija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike