Edita uradila pesmu koleginici za džabe! Podseća na njen veliki hit „Slobodno me rani” (FOTO)

12.09.2022

15:05

0

Numera je nastala tokom pandemije koronavirusa

Edita uradila pesmu koleginici za džabe! Podseća na njen veliki hit „Slobodno me rani” (FOTO)
Edita Aradinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Novo ime na estradnoj sceni je pevačica Lamia koja je publiku oduševila numerom „Skinuli”. Pesmu je komponovala Edita Aradinović, dok su kontraverzni tekst za istu zajedno napisale Edita i Sanja Vučić, bivša članica grupe „Hurricane”.

Edita je napisala ovu numeru tokom pandemije, a za nju nije želela da uzme ni dinar. 

Foto: Goran Popovski
Lamia

- Pesma „Skinuli” je nastala u jednom dahu za vreme karantina i brojnih sati koje sam provela u kreativnom radu za vreme policijskog časa. Ova pesma odiše pravim pop/funky zvukom i malo me podseća na pesmu „Slobodno me rani”. Saradnja sa Lamiom je bila predivna, devojka je zaista jako talentovana i pravo je osveženje na nasoj muzičkoj pop sceni. Uživale smo radeći zajedno u studiju i ostvarile divnu energiju i komunikaciju. Prija mi jako, Lamia mi je zaista strava! - kaže Edita.

ATAImages/ Antonio Ahel
Edita Aradinović

Ovom numerom Lamia preti da se nađe rame uz rame sa velikim imenima javne scene.

Foto: Goran Popovski
Lamia

- U životu se vodim time da ništa nije slučajno pa ni susret ni poznanstvo sa Editom, rezultat toga jeste upravo projekat ''Skinuli'', ali i pocetak jednog divnog prijateljstva. Pesma ''Skinuli'' je zapravo projekat koji sam baš tako zamišljala kada sam maštala o svom predstavljanju širem auditorijumu. Energični pop/funky zvuk, melodija i tekst koji lako ulaze u uši, verujem da će dobro proći kod publike. Nestrpljivo sam čekala da sve podelim sa vama, nadam se da ćete uživati! – naglasila je mlada zvezda.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike