„Voleo bih da se Edita i ja poskidamo goli!" Đorđe David uopšte ne preza od provokativnog!

09.04.2024

18:45

0

Otkrio i razlog zašto je imenovao baš ovu koleginicu

„Voleo bih da se Edita i ja poskidamo goli!" Đorđe David uopšte ne preza od provokativnog!
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Roker Đorđe David, aktivni član žirija „Zvezde Granda", istakao je da nema ništa protiv provokativnih pesama - sve dok se one rade sa ukusom.

- Podržavam apsolutno provokativne tekstove, proste nikada, ali provokativne, čak i ako je tekst direktan, ali je dobro složen i izvođač ume dobro da iznese - počeo je, pa onda dodao:

- To me duplo više radi nego ono što je aluzija. Voleo bih da spremim tako nešto, a za to mi treba jako zgodna riba koja dobro peva, takvih ima malo. Evo, prvo mi na pamet pada Edita Aradinović. Zamisli taj duel gde bi tukla gitara, gde bismo se poskidali goli, polivali nekakvim bojama, samo da neko napravi pesmu - objasnio je za jedne medije on koji je, podsetimo, pre nekoliko godina priznao kako mu Ćanina „Imam dokaz da si bio sa mnom" ide na živce.

Edita Aradinović, ATAImages/ A.A.
 

Sada - evo da li se nešto u međuvremenu promenilo.

- Nije u pitanju Ćanina pesma, nego ne mogu da verujem da je neko napravio takav tekst. Meni je to blamantan tekst, ali eto, svaka roba ima svog potrošača, tako je i taj tekst pronašao svog potrošača - prokomentarisao je Đorđe, piše „Grand".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike