Marina Tucaković je predvidela uspeh Aleksandri Prijović: Od nje će biti nešto!

18.04.2024

00:20

0

Pokojna Marina joj je žirirala

Marina Tucaković je predvidela uspeh Aleksandri Prijović: Od nje će biti nešto!
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović godinu je započela velikim uspehom regionalne turneje "Od istoka do zapada", pa iako je jedna od najmlađih, uveliko spada u najuspešnije pevačice.

Naime, Prija je svoju karijeru započela u "Zvezdama Granda" kada još nije bila ni punoletna, a uspela je da dođe do finala. U tadašnjem takmičenju je, između ostalih, u žiriju bila i pokojna Marina Tucaković koja je bila sigurna u to da će tada 16-godišnja Aleksandra postati zvezda.

Printscreen Youtube/Zvezde Granda
Aleksandra Prijović

- Očigledno pravi profesionalac, to se čuje, iako je jako mlada i ima svega 16 godina. Ali mislim da će od nje biti nešto. Žao mi je što si prehlađena, ali imaš vremena da popraviš svoje pevanje još. Sigurna sam da je život pred tobom i sigurno dobra karijera - rekla je Marina Tucaković u „Zvezdama Granda“.

ATAImages/Antonio Ahel
Marina Tucaković

Međutim, Aleksandra nije stigla da sarađuje sa Marinom koja je preminula pre tri godine, dok je većinu Prijinih pesama pisao Dragan Brajović Braja ili njen suprug Filip Živojinović.

Podsetimo, Saša Popović je jednom prilikom otkrio da je Aleksandra u prethodnoj sezoni "Zvezda Granda" brzo ispala, zbog čega su je jedva nagovorili da dođe u narednu sezonu.

Printscreen „Prvi red"
Aleksandra Prijović

- Dolazi sledeća godina i ja sam tu kastingovao 18 devojaka i trebale su još 2, i onda sam uzeo baraž iz prošle godine, ko dobije najviše glasova i još te dve devojke da popunimo za tu sezonu. I sekretarica zove Aleksandru, ona je bila u Belom Manastiru, kaže neću da se takmičim, eto ispala sam, jednostavno narod nije glasao za mene. I neće, i ja sam onda uzeo slušalicu i kažem: Slušaj, Aleksandra, ovo ti je poslednja šansa, dođi pa šta bude, prođeš prođeš. I te godine je prošla ona i Andreana Čekić i onda u toj 2012-13. je bila fantastična - pričao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike