Daće i krv i znoj ako treba! Srpske pevačice se satima iscrpljuju u teretani zbog idealne figure: Sve to rade jer vole sebe! (FOTO/ANKETA)

07.09.2022

06:30

0

Autor: Marija Mitić

One treniraju kako zbog izgleda tako i zbog zdravlja, a pojedine su pravi fanatici kada su treninzi u pitanju

Daće i krv i znoj ako treba! Srpske pevačice se satima iscrpljuju u teretani zbog idealne figure: Sve to rade jer vole sebe! (FOTO/ANKETA)
teretana Mia Anastasija Kaja Marina - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Srpske pevačice poznate su po atraktivnom izgledu iza kog stoji dosta odricanja i ulaganja, a i dosta novca i fizičkog truda. One praktikuju da satima sede u kozmetičkim salonima, fitnes salama, teretanama, a upravo sve to daje fantastičan rezultat koji rado pokazuju pred kamerama.

Pojedine su pravi fanatici kada je reč o fitnesu, što se vidi i po njihovim zategnutim mišićima, kao isklesanim trbušnjacima, izvajanim zadnjicama...

Marina Visković - 15 godina truda

 

 

Marina Visković definitivno spada u zagovornike zdravog života, što osim izbalansirane ishrane podrazumeva i intenzivno treniranje. Koliki je fan sportskih aktivnosti jasno je svakom ko je prati na Instagramu, gde ona redovno snima i fotografiše svoje treninge, a imala je u planu i da predstavi svoj lični plan treniranja. To, međutim, još uvek nije realizovala, što mnoge devojke, kada na slikama gledaju njene izvajane trbušnjake i gluteus i te kako priželjkuju.

 

 

- Prezadovoljna sam svojim izgledom i ponosna što sam uvek motivisana za trening. Iako sam se ugojila tokom leta par kilograma, bila sam zategnuta i brzo sam se vratila u formu i “splasnula” jer mišići pamte i svakako da se trud isplatio. Redovno treniram sigurno 15 godina unazad - rekla je Marina za 24sedam i potom otkrila koliko je čest gost u teretani.

- Treniram do četiri puta nedeljno. Jedino kada imam turneje leti ili vezane nastupe, tada sam umorna i opuštam se, pa nemam uslove za trening, a iskreno ni volju jer se osećam iscpljeno.

Mia Borisavljević - Trening mi je način života

 

 

Pevačica Mia Borisavljević zategnuta je kao praćka, a mnogi nikada ne bi rekli da se dvaput porađala. Njeno telo je uvek vitko i izdefinisano, a poznato je da je pravi fanatik kada je reč o treninzima. Čak i dok je bila u jednom rijaliti programu, svi su bili začuđeni koliko je trenirala i koliko je vodila računa o ishrani.

Ona je zato otvorila i svoj "body" studio iz kog tek ne izlazi.

 - Sportom se bavim od svoje 15. godine, ne zbog izgleda već zbog ljubavi, psihofizičke potrebe i na kraju krajeva je to postao i moj način života pa i posao. Vežbam onoliko koliko mi vreme dozvoljava. Nekad svaki dan, nekad tri puta nedeljno, a desilo se u drugoj trudnoći da sam napravila pauzu 11 meseci. Prezadovoljna sam što je ta navika usađena u moj život i samim tim volim sebe i svoj izgled baš takav kakav je - poručila je Mia za naš portal.

Anastasija Ražnatović - I Ceca je opominje da preteruje
Instagram screenshot / raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović u teretani

 

Anastasija Ražnatović redovna je u napornim treninzima, a trud joj je itekako isplativ. Ona održava vitku liniju već godinama, iako je jedno vreme bila sklona gojenju. Malo jede, zdravo se hrani, i skoro svakog dana je u teretani, zbog čega ju je u par navrata i majka, Ceca Ražnatović, opominjala. Kako joj je i dečko sportista, verovatno joj je i to dodatna motivacija za redovno treniranje
 

Edita Aradinović - Trenira naporno iako nema ni grama viška

 

 

Edita Aradinović oduvek je važila za "mršavicu", međutim, otkako trenira izdefinisala je svoje telo, pa se sad može pohvaliti kako većom zadnjcom tako i trbušnjacima. Na nastupe uglavnom dolazi u odevnim kombinacijama u kojim joj se vide "kritični" delovi tela, međutim, ona nigde nema viška, a reklo bi se ni celulita.

 

Katarina Živković - Promenila navike zbog zdravlja

 

 

Katarini Živković treniranje je postalo pasija otkako je zbog insulinske rezistencije odlučila da svoj život promeni iz korena. Ona je počela dosta da trenira i ishranu je bazirala na zdravim obrocima, što je rezultiralo linijom kao da je profesionalna sportistkinja, a i saniranjem zdravstvenih problema. Mnogi korisnici društvenih mreža Kaći skreću pažnju da je pretarala sa mišićima, neretko i da je previše mršava, međutim, ona se na to ne osvrće već nastavlja da trenira istim tempom.

- Vežbam tri puta nedeljno. Zadovoljna sam rezultatima naspram truda, jer ja vežbam zato što volim sebe i svoje telo i volim da sam uvek u top formi - poručila je Kaća ovim povodom za 24sedam.

Ana Kokić - Spojila lepo i korisno

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

Ana Kokić već dugo vežba u posebnom studiju, gde uz pomoć treninga sa strujom brzo dolazi do željenih rezultata. Ona često objavljuje fotografije sa treninga, a kako je mama dvoje dece, sjajno joj ide održavanje kilaže i vitke figure.

Ona takođe kao i Mia, ima svoj fitnes studio gde uživa i u dodatnom poslu, ali i u redovnom vežbanju.

Dara Bubamara - Zavolela treninge

 

 

Dara Bubamara ranije je kuburila sa viškom kilograma, međutim, to godinama unazad nije slučaj. Razlog tome su verovatno i redovni odlasci u fitnes sale, te se tako može pohvaliti dobrom figurom i u petoj deceniji. Ona vežba na različitim spravama u teretani, odakle često i objavi snimke i fotografije na Instagramu.

Katarina Kaja Ostojić - I vežbanje i zdrava hrana

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Katarina Kaja Ostojić takođe se može pohvaliti sjajnom figurom i izvajanim mišićima poslednjih godina, što ranije nije bio slučaj. Ona se posvetila intenzivnom treniranju i zdravoj ishrani, a često konsultuje i nutricionistu. Neretko objavljuje plan treninga kako bi pomogla devojkama koje kubure sa viškom kilograma.

 

U anketi koja sledi glasajte za pevačicu koja, po vašem mišljenju, najbolje izgleda. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike