Gde se sada nalazi Nikola Rokvić: Krenuo na put pešaka do Grčke iz humanog razloga, dnevno prelazi više od 30 kilometara

23.04.2024

22:01

1

Pevač se oglasio

Gde se sada nalazi Nikola Rokvić: Krenuo na put pešaka do Grčke iz humanog razloga, dnevno prelazi više od 30 kilometara
Nikola Rokvić - Copyright Instagram screenshot / nikolarokvic

Nikola Rokvić je juče krenuo na put dug 1.150 kilometara do Egine u Grčkoj i to pešaka, iz humanih razloga. 

On je sada svojim pratiocima na Instagramu, gde se redovno oglašava, otkrio gde se trenutno nalazi i koliko je kilometara prešao.

Instagram printscreen/nikolarokvic
Objava Nikole Rokvića

- Mnogi od vas mi pišu gde sam trenutno. Nalazimo se blizu Velike Plane. Polako ulazim u ritam, oko 33, 34 kilometara dnevno. Kombinujem brzi hod bez štapova 3 kilometara, sa štapovima 3 kilometara i trčanje 3 kilometara i tako u krug. Trudim se da krenem u isto vreme i za nekih 5 sati da odradim dnevnu kilometražu. Veoma prija ta promena ritma. Hvala Bogu! - napisao je Nikola Rokvić.

Podsetimo, Nikola i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju "Porodica", gde im je cilj da pomažu pre svega deci. 

Njihov prvi cilj je da kupe aparat koji će pomoći u dijagnostikovanju kancera mozga kod dece, kao i renoviranje dela dečije onkologije.

instagram printscreen/bojanabarovic
Nikola Rokvić sa porodicom

Nikola će na ovom putu skupljati sredstva za to što žele da postignu, a potom će, kada stigne u Eginu, da se pomoli Svetom Nektariju Eginskom, koji je poznat kao svetac koji pomaže obolelima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike