"Provereno" drama i dalje traje! Dok Milica peva u Crnoj Gori, Ana i dalje izvodi pesmu na svojim nastupima, ali se desio preokret!

27.06.2022

09:08

0

Njih dve nikako ne mogu da nađu zajednički jezik

"Provereno" drama i dalje traje! Dok Milica peva u Crnoj Gori, Ana i dalje izvodi pesmu na svojim nastupima, ali se desio preokret!
milica_pavlovic ana nikolic copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Muzički spektakl "Skale 2022", nastavak čuvenog festivala "Sunčane skale", otvoren je sinoć u Herceg Novom, a prve večeri festivala nastupali su Milica Pavlović i Saša Matić.

Milica je izvodila hitove sa svog novog albuma, među kojima je i pesma "Provereno", zbog koje je nastala velika drama sa Anom Nikolić, o kojoj i vrapci na grani znaju.

Međutim, nije ni Ana časila časa. Ona je nastupala u Novom Sadu, ali je ovog puta napravila preokret - ona je pokušala da otpeva pesmu u verziji svoje koleginice.

Međutim, nije baš dobro znala reči, pa je improvizovala.

- Svaki mu je novi dan emotivno polupan... Tarararira... - pevala je Ana, a onda u svom stilu dodala:

-  I dalje sam slaba na konjak.. I vodku - obratila se Ana nakon pesme publici, što je izazvalo pravo oduševljenje prisutnih.

 

Podsetimo, Milica Pavlović objavila je pesmu "Provereno" na svom novom albumu. Samo nekoliko dana kasnije, pojavila se demo verzija koju je otpevala Ana Nikolić, koja je postala viralna. 

Međutim, najveći problem ispao je zbog toga što je Ana tu verziju počela da peva na nastupima, što je izazvalo veliku pometnju i svađu ove dve koleginice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike