„Vidim ko podržava njen lopovluk!" Milica Pavlović spremna i da tuži, a evo koga Ana Nikolić krivi za sve!

16.06.2022

19:09

0

Skandal koji prati numeru „Provereno" s njenog novog albuma ne jenjava

„Vidim ko podržava njen lopovluk!" Milica Pavlović spremna i da tuži, a evo koga Ana Nikolić krivi za sve!
milica_pavlovic_12042022_0055 - Copyright ATAImages/ A.A.

Milica Pavlović je spremna i da, zbog čitave drame oko pesme „Provereno", podnese tužbu. Sukob s Anom Nikolić, koja svojata ovu numeru, već izvesno vreme traje, a „šlag na torti" svakako je to što većina kolega ćuti na ovaj skandal.

- Ovo će sada otići u ruke pravnih lica, jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smešno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pesmu - rekla je Milica, pa dodala:

- Demo verzija se pojavila kada je moja pesma postala hit. Tad se Ana i setila za demo snimak. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo verziju na Jutjub kanalu, proslediću im sve matrice sa mog novog albuma, jer su mi sve pesme hit, pa evo Ana lepo neka prepeva. Neka peva moje pesme na nastupima.

Ana Nikolić ATAImages/Antonio Ahel
 

Pevačica je zatim naglasila da nema problem s tim da koleginica izvodi pesmu „Provereno", već da bi „u najmanju ruku bilo fer da je peva kao hit kakvom ju je ona napravila sa svojim saradnicima".

- Apsolutno nije problem da Ana izvodi pesmu „Provereno" kad joj se već toliko dopada, problem je što je peva u demo verziji sa nekim drugim tekstom. Prisvaja pesmu i govori da je njena. Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, to nisam ja - izjavila je ona u emisiji „Ekskluziv", nakon čega se osvrnula i na kolege koji ne progovaraju na ovu temu.

- Videla sam da tu neki sa estrade podržavaju Anin lopovluk. Sve ostale kolege ćute i gledaju bezobrazluk. Pitala bih sve njih šta bi radili kada bi njima krali pesmu i koga se oni to plaše? - kazala je Milica.

Milica Pavlović,Printscreen ,,Amidži šou"
 

Nikolićeva, međutim, koja svoju stranu priče nikako da otkrije, smatra da za sve treba da odgovaraju - oni koji pesme i nude.

- Nemam komentar, posebno ne o finansijama, jer nikada o tome nisam pričala. Ovde je pitanje za autore, odnosno muzičke producente, jer oni su glavni i odgovorni u studiju i kome daju pesmu dalje i nude je. Što bih ja rekla narežite mi USB, jer ja živim kao amiš. Meni se nikada u životu do saradnje na albumu „Klinika "nije desilo da izađe jedna nota. To je više pitanje za muzičke producente, zovite njih - poručila je Ana za emisiju „Exkluzivno".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike