Prozivali su je, a ona je pokazala da se ne stidi: Milica Pavlović otišla u Gornji Bunibrod, pokazala gde je odrasla (FOTO)

21.06.2022

06:53

0

Pevačica je posetila svoje imanje, a imala je čime i da se pohvali

Prozivali su je, a ona je pokazala da se ne stidi: Milica Pavlović otišla u Gornji Bunibrod, pokazala gde je odrasla (FOTO)
kuca (1) - Copyright ATAImages/ A.A./24sedam/Danilo Krša

Milica Pavlović nikad nije skrivala koliko je ponosna na to što dolazi sa juga Srbije, te je čak to istakla i u jednoj od svojih novih pesama. Oni koji prate karijeru pevačice znaju da je živela u mestu koje se zove Gornji Bunibrod, u okolini Leskovica, a juče je svoje rodno selo i posetila.

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Pavlović

Pevačica se na svom nalogu na Instagramu pohvalila kakvo imanje ima, te pokazala voćnjak koji ju je izuzetno razgalio.

- Stigla je višnja. Uskoro će i grožđe. Biće uskoro, bogami, i breskvice i kajsije. Tu su i jabuke, a od avgusta i šljive. Kažu da će ova kruškica kroz desetak dana biti top. Lepota božja. Živeo moj Gornji Bunibrod - poručila je Milica.

Milica je, inače, u ovom mestu živela sa bakom i dekom, koji su za kratko vreme, jedno za drugim, preminuli. No, očigledno pevačica, iako pojedinci vole da je prozivaju zbog toga, ne planira da se odrekne kuće u kojoj je odrasla, te će uvek i rado otići tamo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike