„Gde je onih 250.000?" Rasta ispričao kako ga je jedno prijateljstvo „koštalo 420.000$", pa ga Ana Nikolić prozvala: Traži svoj deo! (FOTO)

09.04.2024

22:35

0

Nije mogla da ne odreaguje

„Gde je onih 250.000?" Rasta ispričao kako ga je jedno prijateljstvo „koštalo 420.000$", pa ga Ana Nikolić prozvala: Traži svoj deo! (FOTO)
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Akonto ispovesti Stefana Đurića Raste o tome kako ga je nekada najbolji prijatelj prevario za 420.000 dolara, oglasila se njegova bivša supruga, pevačica Ana Nikolić pa, čini se, zatražila svoj deo.

U pitanju je izvesnih 250.000, koje prema njenim rečima on duguje njoj za album „Labilna".

- Pitanje glasi gde je tačno novac od albuma „Labilna", koji je legao na taj isti račun u Americi? Baš se i ja sećam, tačno, istog dana, na Dedinju. Gde je pisalo 250.000 dolara od pregleda za album „Labilna". Presek se radi na svakih šest meseci. Ovo, beše, tek prvi presek... Pitam? - napisala je na Instagramu Ana, pa pokrenula i pravu lavinu komentara fanova.

Podsetimo, Rasta je zbog neprijatnosti koju je doživeo bio potražio i pravnu zaštitu.

Ana Nikolić, Instagram screenshot / ananikolicofficia
 

- ...Onda smo mi usput saznali da je on naravno ilegalno u Americi, u društvu za zaštitu autorskih prava, registrovao sve naše pesme, registrovao neke pesme pokojne Marine Tucaković koja uopšte nema veze sa nama i tako dalje, on ih je prosto registrovao kao da je on autor. Na osnovu toga je uzeo avans neki, koji je van ovih 420.000 dolara okvira, tako da mi tu kad bi na kraju sabrali koliko je meni koštalo to druženje sa Vanjom, to bi verovatno došlo do miliona, možda i prešlo. Meni generalno ni pare kao pare nisu bitne, niti mi je brojka nešto važna, samo mi je principijalno neverovatno da takvi ljudi postoje i uvek kažem prosto pare ćemo uvek da napravimo i sve što je do novca, to je ono lakše, samo da je zdravlje, sloboda i dobri ljudi, to je jedina stvar - pričao je on „Telegrafu", pa je potom dodao kako je problem zahvaljujući pravnoj pomoći rešen, te da je sve vremenom uspelo da se sredi, ali da on iz jednog razloga još uvek nije stao kada je čitava ta drama u pitanju.

Stefan Đurić Rasta, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Uspeli smo već sada da rešimo taj deo situacije koji je vezan za njegovu lažnu zaštitu pesama u Americi, to smo već uspeli da raščistimo sve, to se sve sredilo, naravno sad ću dalje da guram i ovo je drugi deo, a to je da se naplatim, opet kažem, ne zbog novca kao novca, nego mislim da generalno, a ako budemo dozvoljavali takvim smradovima da rade takve stvari, još nekog će nedužnog da oštete koji možda stvarno neće moći da napravi taj drugi milion. Tako da je bitno da mu se stane svakako na put - objasnio je onda Rasta.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike