Ana Nikolić provocira Milicu Pavlović? U jeku skandala poslala poruku koleginici! (FOTO)

17.06.2022

07:05

0

Ni ovom estradnom sukobu se kraj ne nazire

Ana Nikolić provocira Milicu Pavlović? U jeku skandala poslala poruku koleginici! (FOTO)
Milica Pavlović i Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milica Pavlović i Ana Nikolić ušle su u veliki sukob o kom bruji javnost poslednjih dana. 

Kako se navodi, Milica je spremna da zbog čitave drame oko pesme "Provereno" podnese tužbu, a njena koleginica očigledno nema problem sa tim. Ana je, naime, objavila fotografiju na svom nalogu na Instagramu gde je pozirala sa cigaretom u rukama, te kratko poručila.

- Vidimo se na sudu - napisala je Ana.

S obzirom da je samo nekoliko sati ranije Milica najavila da će podneti tužbu, mnogi su pomislili da se Nikolićeva obraća upravo njoj.

Printscreen Instagram/ananikolicofficial
Ana Nikolić

- Ovo će sada otići u ruke pravnih lica, jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smešno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pesmu - rekla je Milica, pa dodala:

- Demo verzija se pojavila kada je moja pesma postala hit. Tad se Ana i setila za demo snimak. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo verziju na Jutjub kanalu, proslediću im sve matrice sa mog novog albuma, jer su mi sve pesme hit, pa evo Ana lepo neka prepeva. Neka peva moje pesme na nastupima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović, Ana Nikolić

Pavlovićeva je naglasila da nema problem s tim da koleginica izvodi pesmu „Provereno", već da bi „u najmanju ruku bilo fer da je peva kao hit kakvom ju je ona napravila sa svojim saradnicima".

- Apsolutno nije problem da Ana izvodi pesmu „Provereno" kad joj se već toliko dopada, problem je što je peva u demo verziji sa nekim drugim tekstom. Prisvaja pesmu i govori da je njena. Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, to nisam ja - izjavila je ona u emisiji „Ekskluziv".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike