Brat Jelene Tomašević je vrsni pevač, ali nije krenuo putem slavne sestre: Ovako on izgleda (FOTO)

04.01.2022

22:38

0

Pevačica je više puta isticala koliko je vezana za njega, a zajedno su napravili prve korake u muzici

Brat Jelene Tomašević je vrsni pevač, ali nije krenuo putem slavne sestre: Ovako on izgleda (FOTO)
Copyright Foto: Miloš Nadaždin

Jelena Tomašević se trudila da karijeru gradi bez skandala i to joj dobro ide za sada. Znamo da je u braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem sa kojim ima ćerku Ninu, a neretko je delila i momente iz detinjstva i tinejdžerskog doba. Tako ljudi znaju da ima brata Darka, koji je takođe muzički potkovan, ali mnogi ne znaju kako on izgleda.

Jelena Tomašević, Foto: Miloš Nadaždin
 

Fotografije sa porodicom Jelena retko deli na društvenim mrežama, ali je bilo prilike kada tome nije mogla da odoli. Ona je objavila fotografije sa Darkom, a povod je bio njegov 40. rođendan, pa su tako svi mogli da vide kako on zapravo izgleda.

Jelenin brat se takođe bavi pevanjem, a njegov talenat je izvanredan, baš kao i njen. Iako nije napravio karijeru kao Jelena, on je nadaleko poznat po svom umeću, a ranije su čak i nastupali zajedno.

- Moj brat Darko i ja smo napravili bend u srednjoj školi i nastupali smo u Kragujevcu. Uvek sam birala teške pesme od Vitni Hjuston ili Maraje Keri kako bih pokazala svoje vokalne sposobnosti - ispričala je Jelena jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike