Jelena Tomašević stavila tačku na nagađanja: Otkrila da li se Ivan i ona sa ćerkom sele u Rusiju!

05.12.2021

13:49

0

Neretko je tema to što njen suprug tamo dosta radi, pa se svi pitaju da li će se zajedno preseliti

Jelena Tomašević stavila tačku na nagađanja: Otkrila da li se Ivan i ona sa ćerkom sele u Rusiju!
Copyright ATAImages/ Stefan Tomašević

Kada se na Guglu ukuca ime Jelene Tomašević, pored pesama, nailazi se na brojne tekstove u kojima se piše da se pevačica seli u Rusiju. Kao što je poznat, njen suprug Ivan Bosiljčić tamo često radi, pa se spekulisalo da će se njihova ćerka i ona preseliti tamo zbog njega. Jelena je sada stavila tačku na nagađanja i otkrila da li im je to u planu.

ATAImages/Antonio Ahel
 

‒ Novinama su potrebni bombastični naslovi, koji često nemaju veze sa tekstom koji sledi. Svako ko pročita naše izjave shvatiće da je Srbija u ovom trenutku idealno mesto za našu porodicu. Čvrsto se držimo porodičnog dogovora čija je suština da nema predugih razdvajanja ukoliko nije baš neophodno ili da, kad god je moguće, svi zajedno idemo na poslovna putovanja. To je parametar po kome prihvatamo poslove, naročito u inostranstvu - rekla je pevačica.

Ipak, njena ćerka Nina i ona često posećuju Ivana, a sada je pevačica otkrila i šta im se u Rusiji sviđa.

- ‒ Na prošlom putovanju istražila sam hram Vasilija Blaženog, jedan od simbola Moskve. Shvatila sam da sam mnogo puta tuda prošla, ali nikada ranije nisam ušla. Nisam znala da se unutar hrama nalazi devet crkava. Sve su povezane hodnicima nalik na lavirint, čiji su zidovi oslikani neverovatnim muralima i freskama. Dok smo koračali tim hodnicima učinilo mi se da čujem savršeno crkveno pojanje, toliko divno da sam pomislila da snimak ide sa ozvučenja. Krenuli smo tragom muzike i u centralnoj crkvi zatekli četiri momka, crkvena pevača, koji su pod visokom kupolom pevali iz sveg glasa. Nisam mogla da verujem da četiri čoveka mogu da zvuče kao ceo hor. Odjednom sam osetila da je to živ hram, a ne samo muzej. Zapravo, njihovo pevanje je glavni utisak koji nosim iz Moskve - rekla je ona za Hello! pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

‒ Pored svih zanimljivosti za decu, njoj je najintrigantniji moskovski metro. Ivan i ja nismo uspeli da odgovorimo na sva pitanja koja nam je postavljala, a krenula je od onog kome je palo na pamet da svaka stanica izgleda kao muzej, zašto nijedna nije ista, koliko je građen metro, koliko smo duboko pod zemljom, kojom brzinom idu vozovi… Morali smo da guglamo da bismo joj odgovorili i opet nije bilo dovoljno - zaključila je pevačica kroz smeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike