Ovako je Nikolina Pišek izgledala na početku karijere! Voditeljka „prešišala" 50, a evo i koliko se u stvari promenila (FOTO)

08.04.2024

08:30

1

„Za pojasom" su joj brojne emisije, ali i uloge u serijama

Ovako je Nikolina Pišek izgledala na početku karijere! Voditeljka „prešišala" 50, a evo i koliko se u stvari promenila (FOTO)
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/M. M.

Nikolina Pišek već izvesno vreme važi za jednu od atraktivnijih voditeljki i mnogi su oni koji ne mogu da veruju da ona već i uredno „gazi" šestu deceniju života. Danas, 8. aprila, naime, njoj je 51. rođendan, a sudeći po fotografijama s početka njene karijere koje vas čekaju u galeriji što sledi - sami možete proceniti koliko se za sve ovo vreme pred kamerama ona u stvari promenila.

Nedavno se bila pohvalila da je rešila da posle oko 15 godina ukloni tetovaže obrva sa lica i tako malo osveži izgled. Punijih usana se, sa druge strane, još uvek ne odriče, kao i duge kose kojoj je vremenom samo boju i menjala.

- Lasersko skidanje tetovaža obrva, starih petnaestak godina. Konačno sam se odvažila i na to. Jeste li primetili kako stare tetovaže promene boju, postanu crvenkaste ili zelenkaste ili se naprosto razliju? Ja sam odlučila da se pozdravim sa svojom neobjašnjivo crvenkaste nijanse i da se vratim na fabrička podešavanja - istakla je ona tada na svom Instagramu.

Prema njenim biografskim podacima koji su dostupni i onaljn Nikolina je, inače, pred kamere prvi put stala još sa svega 20 godina. Do danas, uspela je da zadene za pojas razne emisije, ali i uloge u serijama.

 

 

Privatno - dva puta se ostvarila kao majka. U vezi s Markom Cigojem dobila je naslednicu Hanu Leonardu, dok joj je Una Sofija ćerka iz braka sa sada pokojnim Vidojem Ristovićem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike