Nestao Milan Ćirjaković kod Aranđelovca: Otišao na sahranu drugu i od tada mu se gubi svaki trag

27.04.2024

00:38

0

Autor: M. Vu.

Ukoliko imate neku informaciju o Milanu, javite policiji ili na broj 0612728617

Nestao Milan Ćirjaković kod Aranđelovca: Otišao na sahranu drugu i od tada mu se gubi svaki trag
Nestao Milan Ćirjaković - Copyright Printscreen/Facebook

Porodica i meštani sela Venčana kod Aranđelovca su zabrinuti zbog nestanka Milana Ćirjakovića, poznatijeg kao Cipe, koji je poslednji put viđen 24. aprila oko 13:30 časova. Nakon tri dana intenzivne potrage i pretraživanja atara, informacija o njegovom nestanku i dalje nema.

Milanova bivša supruga nam je potvrdila da je njen suprug otišao na sahranu kod dobrog druga koji je preminuo u 46. godini.

- Sestra se poslednja čula sa njim odmah posle sahrane.Plakao je! Od tad mu se gubi svaki trag. On na sebi ima samo prsluk crvene boje i nije poneo novac. Milan ima problem sa alkoholom, a u poslednje vreme i sa halucinacijama. Imao je suicidne misli - rekla je Kristina.

Kristina ističe da se nikada nije desilo da Milan nestane i da nije čovek koji bi skretao pažnju na sebe na ovaj način.

- Nikada se nije dogodilo da nestane na ovaj način. Brine me što je samo u prsluku jer je napolju hladno i kako prolaze dani nada se sve više gubi - kaže Kristina. 

Potraga će biti nastavljena i sutra, uz nadu da će se Milan sigurno vratiti kući, a meštani sela su apelovali i na sve lovce da koji žive na potezu Venčane - Žuti Oglavak da obiđu sve kuće, zabrane i šume.

- U nedelju je planiran masovni skup u 9 časova u centru Venčana, gde pozivamo sve građane da nam se pridruže i pomognu u daljoj pretrazi sela. Svaka pomoć je dobrodošla u ovom trenutku. - rekao je Milanov drug.

Ukoliko imate neku informaciju o Milanu, javite policiji ili na broj 0612728617.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike