Tajna ljubav Kim Džong Una: Ima vanbračno dete sa pevačicom, priča se da je sa njom izgubio nevinost, a sad ju je i zaposlio

12.04.2024

15:02

0

Prošle nedelje je primećena sa severnokorejskim liderom u Pjongjangu, pa su glasine ponovo pokrenute

Tajna ljubav Kim Džong Una: Ima vanbračno dete sa pevačicom, priča se da je sa njom izgubio nevinost, a sad ju je i zaposlio
Copyright Profimedia

Pop zvezda nazvana "severnokorejska Lana Del Rej“ viđena je sa Kim Džong Unom usred glasina da je ona njegova ljubavnica i da mu je rodila dete.

Nakon što je napustila severnokorejski ženski bend, Moranbong bend, Hjon Son Vol je počela da radi u ličnom sekretarijatu lidera zemlje.

Prošle nedelje je primećena sa Kimom u Pjongjangu, gde se nije odvajala od telefona dok su drugi pomoćnici hvatali beleške.

Naslednik jači od legitimnog naslednika

Sada penzionisani špijun kaže da je njihov odnos više nego profesionalan i da ona i Kim imaju dete.

Čoe Su Jong, bivši član Nacionalne obaveštajne službe (NIS) u susednoj Južnoj Koreji, rekao je da se dete zove Kim Il Bong.

Profimedia
Ri Sol Ju, njihova ćerka Kim Ju Ae i Kim Džong Un

Čoe je nedavno rekao za Korea tajms da Kim Džong Un takođe ima zakonitog sina sa svojom suprugom Ri Sol Ju, ali dečak je previše "bled i mršav“ da bi ga pokazali javnosti.

Govoreći za novine "Chosun Ilbo", on je opisao kontrast između polubraće.

- Vanbračni sin Kim Il Bong je jak, a prvi sin kog je rodila Kimova žena je mršav do te mere da se prema severnokorejskom poimanju opisuje kao jadan - kazao je Čoe.

Godine poznanstva i očeva zabrana

Prema rečima bivšeg špijuna, Kim Džong Un je upoznao Hjon Son Vol kada je još bio u školi u Švajcarskoj. Čoe tvrdi da je Hjon služila budućem vođi i njegovoj sestri Kim Jo Džong kao dadilja-čuvar, ali se veza razvila i nastavljena je po njihovom povratku u Severnu Koreju.

Kimov otac i prethodnik Kim Džong Il nije odobravao vezu i naredio mu je da je prekine, prema izveštaju Južne Koreje iz 2012. Ali nakon očeve smrti "smatra se da je sin obnovio vezu“, navodi se u njegovom izveštaju.

Profimedia
Hjon Sol Vol

Majkl Meden, osnivač kompanije North Korea Leadership Watch, rekao je da postoji dobar razlog da se veruje da se dvojac zbližio u Švajcarskoj.

- Jedna stvar koju možemo reći sa poprilično velikom sigurnošću jeste da su imali bliske odnose dok je on studirao u Švajcarskoj. Na kraju se dogodilo da su članovi ovih elitnih izvođačkih trupa živeli u kući sa njima, brinuli o njima i brinuli o njima. Postoji velika šansa da je Hjon Son Vol živela sa Kim Džong Unom i Kim Jo Džong kada su živeli u Švajcarskoj ili je možda išla da ih posećuje. Možemo prilično pouzdano reći da imaju veoma bliske odnose - kazao je Meden.

Meden, saradnik Stimson centra u Vašingtonu, rekao je da je glasine o vanbračnom detetu datiraju iz 2012. godine, kada je Hjon nastupala na sceni trudna. Iako je skeptičan u vezi sa glasinama, veruje da je tada moglo doći do sukoba između njih dvoje.

- Ako Hjon Son Vol ima vanbračno dete i ljubavnica je, to bi bio Kim Džong Unov skandal, zar ne? Zašto bi je on onda predstavljao u bilo kakvom javnom svojstvu? - zapitao se on.

- Jedina stvar za koju sam čuo da bi mogla da ima određeni stepen kredibiliteta, jer je nijansiranija, jeste da da je Hjon Son Vol možda oduzela nevinost Kim Džong Una. Ali ko to, dođavola, zna? - dodao je Meden.

Profimedia
Kim Džong Un

Meden je procenio da je Hjon oko sedam godina stariji od Kima i da je verovatno bila izložena stalnoj bezbednosnoj proveri jer ju je njena muzička karijera obavezivala da nastupa na "elitnim tajnim" zabavama.

- Ona je elitna pevačica/pop zvezda u Severnoj Koreji. Uporedio sam je sa Lanom Del Rej - izjavio je.

Danas Hjon radi kao zamenica direktora u državnom Odeljenju za propagandu i agitaciju.

- Ona radi za lični sekretarijat Kim Džong Una. Lični sekretarijat je ekvivalentan osoblju premijera koji radi u Dauning stritu broj 10, a koje nije deo državne službe. Ona koordinira njegov raspored, protokol, bezbednosne aranžmane, takve stvari. Čini se da ona takođe igra veoma, veoma veliku ulogu u severnokorejskim televizijskim događajima i medijima - zaključio je on.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike