„Nisam mogla da verujem da se to dešava!" Jelena Tomašević zbog ovoga evrovizijske žurke ne može da zaboravi i da hoće! (VIDEO)

15.04.2024

08:30

0

Fanovi koje je tamo stekla sve znaju o pevačici, ali i ćerki koju je ona dobila u braku s Ivanom Bosiljčićem

„Nisam mogla da verujem da se to dešava!" Jelena Tomašević zbog ovoga evrovizijske žurke ne može da zaboravi i da hoće! (VIDEO)
Jelena Tomašević - Copyright ATAImages/F. S.

Dok broji sitno do „Beogradskog proleća" u okviru kog će nastupiti s pesmom „Veruj mi da verujem", Jelena Tomašević se za 24sedam prisetila i svog evrovizijskog iskustva. Pevačica ovaj veliki festival nosi u veoma lepom sećanju.

Doneo joj je brojna prijateljstva, saradnje, neverovatne provode, kao i fanove koji joj i danas izmame osmeh na lice.

„To ne može ni sa čim da se meri!"

Jelena Tomašević, ATAImages/ A.A.
 

- „Evrovizija" je zaista festival koji je fantastičan za sve ljude koji počinju da grade svoju karijeru i, nekako, otišla sam u najbitnijem momentu, pred prvi album. Imala sam 25 godina i baš mi je to sve bilo značajno... I sada, kada bih otišla, bilo bi mi sigurno fenomenalno koje god mesto da osvojim, zato što je toliko pozitivne energije tamo na jednom mestu. Taj festival mi je doneo mnoga poznanstva. Pesmu „Oro" sam snimila na grčkom, portugalskom, španskom jeziku i onda sam u svim tim zemljama imala koncerte. Onda fanovi „Evrovizije", oni vas prate na svakom koraku! Znaju kad vam je rođendan, kako mi se zove dete, kad je ona rođena... (smeh) Vi ne shvatate koja je to energija od tih ljudi. Godinama sam išla na razne evrovizijske žurke i nastupala kao gošća. To ne može da se meri ni sa čim na svetu, ta količina ljubavi, u stvari, koju vama ta publika daje. Bez obzira što sam ja bila šesta u finalu, to je jako visok plasman, ali hoću da kažem, možete misliti onda pobednici kako se tretiraju (smeh) - kazala nam je Jelena, koja redovno prati i izbor za pesmu za „Evrosong".

I to je, prema sopstvenom priznanju, vraća u period kada se ona takmičila.

Jelena Tomašević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Bilo je mnogo dobrih situacija, sećam se, Boaz koji je predstavljao Izrael te godine zvao je Sirušo, koja je predstavljala Jermeniju tada i mene, da snimimo trio. I, mi smo snimili pesmu koja se zove „Time to pray", u Jerusalimu. To je bio moj prvi odlazak tamo i nisam mogla da verujem da u tom trenutku snimam tu i spot. Eto, to mi je donela „Evrovizija". Nisam mogla da verujem da se to dešava. Tamo smo bili nekoliko dana. Predivno. Što se tiče samih tih evrovizijskih žurki, to je svake godine bilo. Više puta sam bila u Lisabonu, Barseloni, Grčkoj, Belorusiji, Danskoj, ne mogu sad ni da se setim gde sam sve bila - objašnjavala je pevačica za naš portal, a kako njena ćerka Nina gleda na njenu popularnost, šta joj ona privatno pušta od muzike, kako se oseća spram „Beogradskog proleća", pogledajte na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike