Naša pevačica šokirala stajlingom na koncertu: Pojavila se u uskoj haljini i pokazala srebrni veš (FOTO/VIDEO)

17.04.2024

12:59

0

Svi atributi su bili u prvom planu

Naša pevačica šokirala stajlingom na koncertu: Pojavila se u uskoj haljini i pokazala srebrni veš (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok/nastupi_poznatih00

Aleksandra Prijović sinoć je održala treći koncert u Rijeci, a publika joj je pre izlaska na binu uzvikivala: "Prijo, mi te volimo, Prijo, mi te volimo", posle čega im se ona pridružila i obratila emotivnim rečima:

- Volim vas! Uvek je što se mene tiče malo reći hvala i nekada su reči suvišne, ali Rijeko, hvala za tri nezaboravne noći. I ovo ne kažem da bih od vas dobila aplauz, a uvek ću reći, vrlo dobro znate da ja danas ne bih bila ovde da nije vas. Hvala svakoj osobi koja je kupila kartu, izdvojila vreme i došla na koncert - rekla je Prijovićka kroz suze.

ATAImages/ M.M.
Aleksandra Prijović

Nakon što joj je na prethodnim koncertima u Rijeci gost bio Bojan Vasković iz grupe "Lexington", sinoć joj se pridružila Sandra Afrika. Pevačica je pred punom halom izašla u uskoj crnoj haljini, ispod koje je navirao srebrni veš.

 

 

- Hvala svima od srca! Evo, ja moram da se zahvalim Priji od srca. Hvala ti lepo na pozivu! Rado sam odazvala, pogotovo što je to ovde u Rijeci. Vi znate koliko ja vas volim... To bi bilo to, sve preko ovoga bi bilo suvišno - istakla je Sandra, a onda je Prija dodala:

- Ja pre svega želim da kažem kako ti izgledaš... Au, kakva si ti riba! Hvala ti što si večeras ovde. Znam da je bila na putu, znam koliko joj je naporno, radi stalno, a došla je ovde da me ispoštuje. Ja znam da je Rijeka poseban grad i znala sam ako ti dođeš, evo za kraj... Ne kažu džabe: "Najslađe za kraj"! Ko drugi, nego ti - rekla je Prija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike