Jelena Tomašević otkrila nepoznat detalj iz života: Da nije pevačica, bavila bi se ovim?

24.10.2021

21:01

0

Muzička zvezda je podelila trenutke iz detinjstva koji su joj veoma dragi

Jelena Tomašević otkrila nepoznat detalj iz života: Da nije pevačica, bavila bi se ovim?
Copyright Foto: Miloš Nadaždin

Jelena Tomašević važi za jednog od najboljih vokala na našim prostorima, a svaka njena pesma bude veliki hit. Pevačica je sada, gostujući u jednoj emisiji, otkrila kako je zapravo započela karijeru, ali i detalje iz detinjstva.

Naime, Jelena je priznala da se uvek družila sa dečacima, ali i da su njen brat i ona zajedno pravili prve muzičke korake.

Jelena Tomašević, Foto: Miloš Nadaždin
 

- Imala sam samo jednu drugaricu u svojoj ulici tako da sam se stalno družila sa dečacima. Bila sam sjajan golman, uvek u prvoj postavi – priča Jelena i dodaje kako je započela muzičku karijeru: 

- Moj brat Darko i ja smo napravili bend u srednjoj školi i nastupali smo u Kragujevcu. Uvek sam birala teške pesme od Vitni Hjuston ili Maraje Keri kako bih pokazala svoje vokalne sposobnosti.

Jelena Tomašević, Foto: Miloš Nadaždin
 

Poznata pevačica se pristila svog nastupa na Evroviziji.

- Najveća nagrada do sada mi je predstavljanje Srbije na Evrovizij. To je najlepša svar koju pevač može da doživi. A najteže je nastupiti u svojoj zemlji, u kladionicama smo bili na prvom mestu, ali je to ipak zvučalo previše čarobno. Čula sam publiku iako sam imala bubicu u ušima, sećam se da me je uhvatio snažan adrenalin - ispričala je Jelena Tomašević u „Vikendu na K1“ na K1 televiziji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike